18 / 05 / 2024

kibariye bodrum evi

kibariye bodrum evi

Bodrum'daki yazlığını 2 yıl önce satan Kibariye'nin satış işleminden sonra aynı yazlığı başkasına sattığı iddia edildi. 

Kibariye’nin Bodrum’daki villası satıldı!

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığı öne sürülen ve davalık olan villa sonunda satıldı...

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Kibariye Bodrum'daki evini iki kez mi sattı?

Bodrum'daki yazlığını 2 yıl önce satan Kibariye'nin satış işleminden sonra aynı yazlığı başkasına sattığı iddia edildi. 

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Bodrum'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 ev!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum ilçesi Türkbükü mahallesinde bulunan 3 evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli toplam 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan 12 bin 672 metrekarelik evi 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

kibariye bodrum evi Haberi

kibariye bodrum evi

2019 yılında şarkıcı Kibariye'den yazlık satın alan iş insanı Sabahattin Girgin, 2 yıldır yazlığın tapusunu alamadığını söyledi. Yeni Asır'dan Tuba Ayhan'ın haberine göre; yazlığın 2021'de başkasına satıldığı iddia edildi. İş insanı Girgin, Kibariye'nin 2 yıl içerisinde evi 300 bin liraya ve daha sonra 130 bin liraya 2 kez kiraya verdiğini söyledi. 

Tapuyu alamıyor

2 senedir yazlığının tapusunu alamdığını söyleyen Girgin, evin kendisinden habersiz kiralandığını ve birçok kez de emlakçılar tarafından satılması için müşterilerin geldiğini söyledi. Girgin başkasının daha dolandırıldığı öne sürerek, "Emlakçı bir arkadaşa da 5 senelik kira kontratı yapmışlar. 130 bin lira para almışlar. Suç duyurusunda bulundum. Şu anda tapu bende değil, resmi olarak tüm evraklarım var, tapusunu da mecbur vermek zorunda kalacaklar" dedi.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa...