05 / 05 / 2024

Kibariye kutlama

Kibariye kutlama

Kibariye, Ataşehir’de 2 milyon dolara satın aldığı evinde eşi Ali Küçükbalçık için doğum günü kutlaması yaptı. Kibariye, geçtiğimiz yıllarda 700 metrekarelik evini 2 milyon dolara almıştı.

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Marmaray, metrobüs, metro, otobüs 29 Ekim'de bedava mı? 29 Ekim ücretsiz toplu taşımalar! Dışarı çıkacaklar hemen bakın!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala, Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlama hazırlıkları devam ediyor. 

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Emekli vatandaşlar dikkat! Bu bayramda ikramiye ile çifte kutlama yapacaksınız!

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği konulardan biri olan emekliye verilecek ikramiye ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

iPhone, tablet, kulaklık, robot süpürge ve daha fazlası… Media Markt 15. yılına özel indirime gitti

Elektronik perakendecisi Media Markt, Türkiye’de 15. Yılını kutluyor. Bu kutlama ile birlikte Media Market, 15 üründe kampanyaya gitti. İşte detaylar…

Kibariye’nin Bodrum’daki villası satıldı!

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığı öne sürülen ve davalık olan villa sonunda satıldı...

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Kibariye Bodrum'daki evini iki kez mi sattı?

Bodrum'daki yazlığını 2 yıl önce satan Kibariye'nin satış işleminden sonra aynı yazlığı başkasına sattığı iddia edildi. 

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Yılbaşı kutlamak isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi!

İçişleri Bakanlığı'nın otellerde yılbaşı kutlama programlarını yasaklamasıyla yılbaşı kutlamak isteyen vatandaşlar da kiralık villalara yöneldi. 

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Kibariye kutlama Haberi

Kibariye kutlama

Kibariye, geçtiğimiz günlerde, kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın doğum günü için evinde bir kutlama düzenledi. Kibariye, geçtiğimiz yıllarda 2 milyon dolara aldığı 700 metrekarelik evinde yaptığı kutlamada eşi için özel bir pasta hazırlattı.


'KIZIYORUM AMA...'

Ünlü sanatçının, pastanın üzerine eşine ithafen 'Sana bazen kızıyorum ama sen olmadan da olmuyor' yazdırdığı görüldü. Mumları üfleyen Ali Küçükbalçık da "Allah mutluluğumuzu daim etsin"...