29 / 04 / 2024

Kibariye nereden ev aldı

Kibariye nereden ev aldı

Kibariye, İstanbul Kozyatağı'ndaki Stargate Konutları'ndan 2 milyon 400 bin TL'ye lüks bir daire satın aldı. Ev yeni olmasına rağmen her şeyi baştan aşağı değiştirdi. Yaklaşık 2 aydır devam eden tadilat için 600 bin TL harcadı...

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ 26-28 Kasım il il kura çekiliş takvimi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş kura çekiliş takvimini merak ediliyor. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? İşte 26-28 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesinde kuralar peş peşe çekiliyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş kura sonucunu merak ediyir. Peki TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

Tarlada ev inşa etmek için nereden izin alınmalı?

Tarım arazi sahibi olan vatandaşlar burada ev inşa etmenin yollarını arıyor. Peki, tarlaya nasıl ev inşa edilir? Nereden izin alınmalı?  İşte detaylar...

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Türkiye genelinde 2019'da 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Bu konutların 420 bin 276 tanesini kadınlar aldı. Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

2019'un konut satış röntgenini çektik!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2019 yılı konut satış istatistikleri verilerine göre, Türkiye genelinde 2019 yılında toplam 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Peki en çok konut nerede satıldı? 2019'da kaç sıfır konut satıldı? Yabancılar 2019'da en çok nereden ev aldı? İşte detaylar.

Kibariye annesine İzmir'den ev aldı!

Sanatçı Kibariye annesi Makbule Tokmak’a İzmir’den ev satın aldı. Kibariye, 3+1 daire için 500 bin TL ödedi.

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

Ünlüler kazandıkları parayı gayrimenkule yatırıyor. Şile, Bodrum gibi yerlerin dışında Kıbrıs ve New York gibi yerleri de tercih eden ünlülerden bazıları aldıkları evleri takipçileriyle paylaşıyor. 

Yattara nereden ev alacak?

Tam bir Türkiye aşığı olan ünlü futbolcu Yattara, Türkiye'de yatırım yapan yabancı futbolcular arasında. Dünya yıldızı futbolculara ve bir çok ünlüye yatırım danışmanlığı yapan emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, Yattara'nın da danışmanlığını yapıyor.

5 soruda arsaya ev yapma şartları!

Arsası üzerinde ev inşa etmek isteyenler nereye başvurmalı? Arsaya ev yapmak için nereden izin almalı? İşte 5 soruda arsaya ev yapma şartları..

Ev kiralamak mı satın almak mı daha doğru?

Evlilik tarihi yaklaşırken hazırlıklara nasıl ve nereden başlamanız gerektiğiyle ilgili kafanızda bir şeyler belirmeye başladıysa, artık ikinci aşamaya geçebilirsiniz. Yıllardır hayalini kurduğunuz o ev için artık kolları sıvama zamanı geldi.

2017'de nereden ev alan kazanacak?

2017 yılında İstanbul'un prim yaptıracak bölgelerini inşaatın tecrübeli isimleri açıkladı. Peki nereden ev alacak kazanacak?

Kibariye Zorlu Center'da 2 daire aldı!

Ünlü şarkıcı Kibariye kazancını gayrimenkule yatırıyor. Bir süre önce 3,5 milyon dolara saray yavrusu bir ev sahibi olan şarkıcı, şimdi de 2,6 milyon liraya iki daire satın aldı.

Kibariye nereden ev aldı Haberi

Kibariye nereden ev aldı

Kibariye, İstanbul Kozyatağı'ndaki Stargate Konutları'ndan 2 milyon 400 bin TL'ye lüks bir daire satın aldı. Ev yeni olmasına rağmen her şeyi baştan aşağı değiştirdi. Odaları birleştirdi. Kapıları söktürdü. Yaklaşık 2 aydır devam eden tadilat için 600 bin TL harcadı. Bu sırada çıkan gürültü yüzünden komşuları ile başı derde girdi. Apartman 1 hafta önce ayaklandı. Kibariye aralarında doktor, yazar ve profesörlerin de bulunduğu komşularına tadilat yakında bitecek diye haber gönderdi. Ama şikayetler arttı. Bunun üzerine eşi Muhammed Ali Küçükbalçık devreye girip herkesten özür...