02 / 05 / 2024

kıbrıs ev alma şartları

kıbrıs ev alma şartları

Dünyanın en ünlü gayrimenkul geliştiricilerinden Evergreen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği dev konut ve otel projelerinden oluşan Aphrodite’te; benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesleri arasında yer alan Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Kuzey Kıbrıs'da kredi kartıyla ev sahibi olma imkanı!

Dünyanın en ünlü gayrimenkul geliştiricilerinden Evergreen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği dev konut ve otel projelerinden oluşan Aphrodite’te; benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Ajda Pekkan Kıbrıs'tan ev aldı!

Yavru vatanda yatırımlarına devam eden Türkiye'nin Süper Starı Ajda Pekkan Kıbrıs'tan deniz ve dağ manzaralı bir ev aldı. 

kıbrıs ev alma şartları Haberi

kıbrıs ev alma şartları

Türkiye satışı, jet hızıyla gerçekleştirdiği konut satışlarıyla gayrimenkul sektörünün yıldız ismi olan İsmail Gökalp’e emanet edilen proje, doğal yaşamın tam ortasında modern bir kasaba ortamı yaratıyor.

Aphrodite Beachfront, Aphrodite Park Residence, Aphrodite Deluxe Terraces ve Aphrodite Diamond isimleriyle yükselen Aphrodite projeleri, kredi kartıyla peşinatsız ödeme fırsatıyla yatırımcısına satın aldığı andan itibaren kazandırıyor. 2003 yılından bu yana Kıbrıs’ta imza attığı 22 proje ve 800 konut ile ülkenin öne çıkan gayrimenkul ve inşaat şirketlerinden biri olan, dünyaca ünlü Evergreen Developments, 320 milyon TL’lik yatırımla dev bir projeye daha imza atıyor. 

Aphrodite Beachfront, Aphrodite Park Residence, Aphrodite Deluxe Terraces ve Aphrodite Diamond isimleriyle hayata geçirilen Aphrodite projeleri, kapladığı alan ve sunduğu üst düzey yaşam konforuyla dev bir modern kasaba ortamı yaratıyor. 70 bin metrekare...