05 / 07 / 2024

kıbrıs yılbaşı

kıbrıs yılbaşı

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak...

Kıbrıs yılbaşı turlarında yüzde 40 indirim imkanı!

Her dönem ılıman, yeşil ve bir o kadar güneşli olan Kıbrıs, yeni yıla girerken bu görüntüye bir de Türkiye'nin yıldızlarını ekledi. Yüzde 40'a varan indirimlerin olduğu Yavru Vatan'da eşsiz bir yılbaşı için tüm hazırlar tamamlandı...

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Kıbrıs'ta Turistik Konut Yasası ile kısa vadeli kiralamalar kontrol altına alınacak!

Turizm Bakanlığı Kıbrıs'ta sürekli olarak artış gösteren kısa süreli kiralamalara yönelik yeni bir "Turistik Konut Yasası" hazırladı. “Turistik Konut Yasası” ile kısa süreli kiralamaların kontrol altına alınması amaçlanıyor

Kıbrıs'ta emlak krizi kapıda!

Yabancılara taşınmaz mal satışında yapılan değişikliklerle gayrimenkul sektöründe yükselen krize işaret eden Avukat Münür Doratlı, Kıbrıs'ta tapu dairelerinde büyük kaos yaşandığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Kıbrıs'taki emlak krizi yeni bir boyut kazandı! Projeler durdu, satışlar iptal ediliyor, lansmanlar erteleniyor!

Kıbrıs'ta gayrimenkul sektöründe yılbaşından bu yana var olan kriz; yeni yasayla yabancılara taşınmaz mal satışında çıkarılan zorluklar, deprem uzmanlarının yaptığı açıklamalar ve KKTC vatandaşı Afik Grup Direktörü Simon Aykut’un Güney’de tutuklanmasıyla adeta yeni bir boyut kazandı.

Kıbrıs'taki kiralık evlere tatil ayarı! Vatandaş müstakil ev ve villalara yöneldi!

Kıbrıs'ta tatil sezonun başlaması ile  kiralık “tatil dairelerine” rağbet oluştu. Villa, müstakil ev, ikiz villa, bungalov grubundaki kiralıkların sayısı ise 883’ten 965’e çıktı.

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Kuzey Kıbrıs'ta emlak dolandırıcılığı alarmı!  

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kuzey Kıbrıs emlak piyasasında dolandırıcılık faaliyetleri giderek daha da artıyor. Pek çok firma yüzde 220 imar oranına sahip araziler üzerinde 3D projelerle sahte umutlar yaratıyor.

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Kıbrıs'ta hayata geçirilen daire garantili arsa payından oluşan Kıbrıs Geçitkale Oasis projesine yatırımcılardan büyük ilgi oluştu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

kıbrıs yılbaşı Haberi

kıbrıs yılbaşı

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak. Başta Türkiye’den olmak üzere Ada’ya yaklaşık 15 bin turist yılbaşı eylencesi için akın edecek. Ortadoğu ülkelerinden Lübnanlı ve Ürdünlü turizmciler yılbaşına Kuzey Kıbrıs’ta girecek.

Ada’nın lüks otellerinden Merit Royal, Ortadoğulu konuklara özel yılbaşı gecesi düzenleyecek. Ülkeye gelecek olan turist sayısı ise KKTC yönetiminin yüzünü güldürdü. Kuzey Kıbrıs’ın yeni yılda tercih edilen bir ülke olduğunu kaydeden Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, “Yılbaşında otellerin en yüksek doluluk oranını yakalayacağını” açıkladı.

Milliyet’e konuşan Aşıkoğlu, “5 yıldızlı otellerde yer kalmadığını” belirtti ve “Turizm bu ülkenin geleceği” dedi. Ortadoğu’dan ülkeye gelen turistlerin de önemli olduğuna dikkat çeken Aşıkoğlu, Ocak ayında da 30 bin...