04 / 05 / 2024

Kıdan Bayrampaşa Oteli nerede

Kıdan Bayrampaşa Oteli nerede

Kıdan Turizm Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016 yılında hizmete açılacak...

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi açıldı!

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız gidilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Yarın sabahtan itibaren Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız bir şekilde metro seferlerimiz başlamış olacak." diye açıklama yaptı. 

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Silivri'ye cezaevi yapılmasının ardından 2009 yılında yıkılan Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılacak kentsel dönüşüm projesi için ilk kazma vuruldu. Buraya yapılacak konutlara kentsel dönüşüm çalışması uygulanacak diğer mahallelerden vatandaşlar taşınacak.

Kıdan Bayrampaşa Oteli nerede Haberi

Kıdan Bayrampaşa Oteli nerede


Kıdan Turizm İnşaat, Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 3 bin 614 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 20 bin 615 metrekare olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinde 1 adet dükkan, spor salonu, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, restaurantlar, soyunma odaları, 81 araçlık otopark yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 4 bodrum katı + zemin kat+ 14 normal kat olarak inşa ediliyor. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016'da hizmete açılacak.


Abdi İpekçi Caddesi, Karakaş Sokak ve Erciyes Sokağın kesiştiği bölgede yer alan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinin 250 metre güneybatısında Bayrampaşa Spor Kompleksi, 400 metre güneybatısında Sabri Akpınar Parkı,  600 metre güneyinde İstanbul-Edirne Otoyolu, 350 metre...