06 / 05 / 2024

Kids Town

Kids Town

Beykoz Riva'da yükselen Kids Town projesi Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak

Town Center AVM bayramda açık mı?

Town Center AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Town Center AVM bayramda açık mı?Town Center AVM bayramda kaça kadar açık? Town Center AVM bayramda kaçta açılacak?

2003 yılında Ağaoğlu My Town Tepeüstü satışa sunulmuş!

2003 yılında Ümraniye Tepeüstü'nde inşa edilecek Ağaoğlu My Town satışa sunulmuş. 88 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılan sitedeki 119 metrekarelik bir daire 126 milyar liraya satılıyormuş.

ALFEMO Kids Teens’te %18 KDV indirimi!

Kids&Teens’in 31 Temmuz’a kadar devam edecek olan özel yaz kampanyası ile bebek, çocuk ya da genç odası takımları %18 gerçek KDV indirimi ile satılıyor.

Home Town Şile'de teras katı daireler 149 bin TL'ye!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrılan Home Town Şile'de 49 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor.

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

Home Town Şile'de 2 sene faizsiz ödemelerle!

3 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Teras katı ve bahçe katı dairelerin yer aldığı Home Town Şile'de Eyfel Yapı imzası bulunuyor.

Eyfel Yapı Home Town Şile'de 24 ay 0 faizle!

Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yayılan Home Town Şile projesinde konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı.

Home Town Şile'de bahçe kat daireler 169 bin TL'ye!

3 bin metrekare inşaat alanına sahip Home Town Şile'de projesi Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. Proje konum olarak Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Home Town Şile'de 149 bin TL'ye teras katı daireler!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi İstanbul Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. Proje 48 det villadan oluşuyor.

Bakırköy Town Center AVM üniversite oluyor!

Bakırköy bölgesindeki yoğun rekabetin arasında kalan Town Center, şimdi üniversite oluyor. Kemerburgaz Üniversitesi'nin kiraladığı Town Center 35 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip, AVM'de şu anda 3 mağazada kiracı bulunuyor...

Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda!

Toplam 72 adet daire ve 42 adet ticari birimden oluşan Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda. Konut teslimleri hemen gerçekleşen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Happy Town Plus Evleri iletişim bilgileri!

Happy Town Plus Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler olarak dizayn edildi. Projede toplam 160 adet daire yer alıyor. Happy Town Plus Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kids Town Haberi

Kids Town

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Kidstown projesi Türkiye'nin ilk ve tek aile-çocuk konut projesi olma özelliğine sahip. 40 bin 500 metrekare alana kurulan Kidstown projesinde çocuklar için her türlü oyun ve eğitim alanı bulunuyor. 


2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleksleri, 6+1 bahçe dubleksleri bulunan Kidstown projesinde 70 metrekarelik 2+1 A tipi villalar 225 bin liraya, 138 metrekarelik 4+1 A tipi villalar 400 bin liraya, 94 metrekarelik B tipi villlar 300 bin liraya, 200 metrekarelik 4+1 B tipi villalar 600 bin liraya satılıyor. Projede 36 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 120 ayda uygulanan faiz oranı ise yüzde 0,99. Peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. 


Mimar Ayşegül Suner tarafından tasarımı yapılan Kidstown'da yaşam Aralık 2013'te başlayacak. Projenin sosyal alanları arasında açık ve kapalı...