15 / 05 / 2024

Kidstown Riva iletişmi

Kidstown Riva iletişmi

Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor.. Firma Lansman döneminde 24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Düşler Vadisi Riva satış ofisi!

Düşler Vadisi Riva satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

Kidstown Riva iletişmi Haberi

Kidstown Riva iletişmi

Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci etabı geliyor. Çocuk kasabası konsepti ile tasarlanan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı da aynı konseptte olacak.


KİDSTOWN RİVA 2. ETAP YÜKSEK TALEP NEDENİ İLE ERKEN SATIŞA ÇIKIYOR..!


Eyfel Yapı, Kidstown Riva projesinin arka tarafında yer alan  11 bin metrekare araziyi satın aldı. Bu arazide 44 konutun yer alacağı Kidstown Riva 2. etap inşa edilecek. 2+1 ve 4+1 bahçe dairelerin yer alacağı Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor..

Firma Lansman döneminde  24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor. 


40 bin 500 metrekare alanda yükselen ve mayıs ayı içerisinde teslim edilecek Kidstown Riva 1. Etap 136 daireden oluşuyor. 


MASAL GİBİ BİR YAŞAM..

Çocuklar için eğlenceli bir yaşam sunan Kidstown...