29 / 04 / 2024

Kidstown Riva iletşim

Kidstown Riva iletşim

Eyfel Yapı tarafından aile ve çocuk kasabası konsepti ile gelişirilen Kidstown Riva'da 1. etap teslimlerini tamamladı. Proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi.

Düşler Vadisi Riva satış ofisi!

Düşler Vadisi Riva satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.

Galatasaray'ın Florya ve Riva’yı değerlendirilmesi doğru!

“Florya ve Riva’nın değerlendirilmesi gerekiyordu. Tek tedirginliğim Türk ekonomisinin ve buna bağlı olarak konut sektörünün düşüşte olduğu bir döneme girmiş olmamız. Yoksa yapılan iş doğru.”

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

2. Etap Kindstown Riva'da 4+1'ler 449 TL'ye!

İstanbul Beykoz'da yükselen Kidstown Riva'da ilk etap teslimleri yapıldı. Projede ikinci etap satışları devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire bulunuyor.

Kidstown Riva iletşim Haberi

Kidstown Riva iletşim

Doğal bir yaşam tarzı sunan proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi. 


Projede, 40 bin 500 metrekare alan üzerinde 136 villa ev bulunuyor. Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, Kidstovvn Riva'nın ailelere sunulan bir doğal yaşam projesi olduğunu, eğlenceli eğitim alanları ve aktivitelerle zenginleştirildiğini ifade etti. 


Suner, "Projede, mümkün olduğunca çevre kirliliğinden ve İstanbul'un şehir gürültüsünden uzakta, huzurlu, eğlenceli ve eğitici bir yaşam sunuyoruz" dedi. 


Hürriyet...