04 / 05 / 2024

kidzmondo bilet satış

kidzmondo bilet satış

Trump Towers'ta yer alan Kidzmondo'ya giriş için 4-14 yaş aralığındaki çocuklar için hafta içi 40 TL ve de hafta sonu ise 50 TL'lik ödeme yapılıyor

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

Doğu Ekspresi biletleri satışa açıldı! 2023 Doğu Ekspres fiyat listesi!

Son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin beklediği haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu bilet satışlarının 1 Kasım itibari ile başladığını duyurdu. 

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Demir yolu yolcu taşımacılığı çerçevesindeki gişe ve diğer satış kanalı işlemlerinde iade, bilet değişiklik ve açığa alma sürelerinde düzenleme yapıldı. İşte detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Fahiş fiyatlı bilet satışları mercek altında! Kurallara uymayanlara ceza kesilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışlarına izin verilmeyeceğini kaydetti. Kurallara uymayanlara ceza kesileceği belirtildi.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.

Vatandaşa rahat nefes aldıracak! Bilet fiyatları yüzde 50 düşüyor

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da artmıştı. Yaz aylarında yükselen şehirlerarası otobüs fiyatları şimdi ise yüzde 50’den fazla indirimle satışa sunuluyor. İşte tüm detaylar...

THY'den indirimli bilet satışı kampanyası! Bu fırsat kaçmaz

Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başlıyor.

kidzmondo bilet satış Haberi

kidzmondo bilet satış

Trump Towers'ta yer alan Kidzmondo'da çocuklar diledikleri gibi meslek seçimi yapabiliyor. Hedef kitlesi 4 ila 14 yaş arası çocuklar olan Kidzmondo'da 4 yaşından küçüklerde düşünülmüş. Kidzmondo'da 4 yaşından küçükler için de Kidizen Oyun Odası bulunuyor. 


Kidzmondo'da çocuklar itfaiye istasyonu, banka, polis karakolu, uçak, süpermarket, erkek kuaförü, güzellik salonu, akaryakıt istasyonu, güvenli yarış pisti, araba yıkama, radyo istasyonu, TV istasyonu, gazete, inşaat sahası, boya badana, hastane, acil servis, yeni doğan ünitesi, amaliyathane, diş hastanesi, hamburger servisi, otel, kurye şirketi, kek fabrikası, oyunculuk akademisi, tiyatro, modaevi, süt fabrikası, dondurma fabrikası, çikolata fabrikası, şeker fabrikası, bisküvi fabrikası, üniversite, uzay mekiği, resim ve el sanatları atölyesi, araba tamirhanesinde çalışabiliyor. 


Trump Towers Kidzmondo ziyaret saatleri 

Pazartesi-Perşembe 10:00-18:00

Cuma 10:00-20:00

Ctesi/Pazar ve tatil günlerinde 1. Seans 10:00-14:30

2.Seans 15:30-20:00


Kidzmondo giriş ücreti...