18 / 07 / 2024

Kiev Hotel tarihi kent projeleri

Kiev Hotel tarihi kent projeleri

Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Fatih Hotel Alahan 25 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Çakırağa Mahallesi'nde yer alan Hotel Alahan icradan satışa çıkarıldı. Fatih Hotel Alahan otel için ilk ihale tarihi 9 Nisan 2018 olarak belirlendi. 

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

İlk müze oteli Museum Hotel misafirlerine tarihi yaşatıyor!

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

Kiev Hotel ile tarihi kent dokusuna modern dokunuş!

Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi otel ve home office şeklinde dizayn edildi. 30 milyon dolar yatırım değerine sahip olan projede 320 adet home office daireler bulunuyor. Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kiev Hotel, DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanıyor!

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Pera Palace Jumeriah Dünyanın en lüks tarihi oteli seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan "World Luxury Hotel Awards" 2014'te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı. Dünya'nın en ikonik 10 oteli arasına girdi.

En Lüks Tarihi Otel Pera Palace Hotel Jumeirah seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “ World Luxury Hotel Awards ” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.

Kiev Hotel tarihi kent projeleri Haberi

Kiev Hotel tarihi kent projeleri

DP+Güzey Mimarlık tarafından tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde projeler üreten DP+Güzey Mimarlık’ın Ukrayna’nın Kiev kenti için, tarihi kent dokusu içerisinde geliştirdikleri şehir oteli projesi olan Kiev Hotel, günümüz çağdaş estetiğine uygun bir anlayışla, tarihle olan bağlarını koparmadan çevresiyle uyum içinde var olmayı amaçlıyor. 3.300 metrekare taban alanına ve toplam 30.950 metrekare büyüklüğe sahip olan Kiev Hotel projesi, doğal yeşil alanlar içerisinde ve Dinyeper nehri kıyısında yer alan ve kent meydanı ile ilişkili bir noktada inşa edilmeye hazırlanıyor.


Yere Özgü Çağdaş Tasarım Anlayışı

Konsept proje tasarımı DP+Güzey Mimarlık ve Cumhur Keskinok’a ait olan Kiev Hotel...