29 / 04 / 2024

Kiğılı ankara mağzası

Kiğılı ankara mağzası

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli tişörtlerden oluşan koleksiyon, babaları özel hissettirecek. Kampanya, 1 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Alman otomotiv devinin bu model araçlarında ölümcül fren arızası! Firma servislerde ücretsiz tamir edecek

Alman lüks otomotiv firması 2006 ile 2012 yılları arasında üretilen model araçlarında ölümcül fren arızası tespit etti. Dünya genelinde bu model araçlara sahip olanların otomobillerini servise çektirmeleri istendi. Firma arızayı ücretsiz tamir edecek.

Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu A101'de satışta! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu A101'in internet sitesinden satışa çıkarıldı! Peki, A101'de Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için 200 kişiyle uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yapılan uzlaşma görüşmelerinde 200 kişiyle anlaşma imzalandı. 

Kiğılı ankara mağzası Haberi

Kiğılı ankara mağzası

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı. Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, Ankara'da bulunan Podium AVM'deki mağazasının açılışını 22 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirdi. 202 m alan üzerine kurulu Ankara Podium AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak. Çağdaş erkeğin gardırobunu şekillendirmeyi hedefleyen Kiğılı, her yaştan erkeğe sunduğu farklı seçeneklerle konforlu giyim deneyimi sunuyor. 


Yurt...