30 / 04 / 2024

kiğılı mağaza

kiğılı mağaza

Kiğılı, mağazalaşma atağını Balkanlar’da sürdürüyor. Balkanlar’daki ilk mağazasını geçen hafta Makedonya-Üsküp’te açan Kiğılı yılbaşına kadar Üsküp’te bir mağaza daha açacak. 2016’da da Sırbistan ve Bosna-Hersek’te de Kiğılı mağazaları açılacak.

Kiğılı ilk mağazasını kapattı!

Kiğılı markasının sahibi Abdullah Kiğılı ilk mağazasını olan İstanbul Beyoğlu’ndaki mağazasını kapattı. Markanın bu ilk mağazası 1969'dan geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet vermişti.

Kiğılı bu yıl 25 mağaza açacak!

Özellikle yurtdışında mağazalaşmayı hızlandıran Kiğılı, bu yıl 450 milyon liralık ciro hedefliyor.Suerdem, “Bu yıl Türkiye’de 20-25 civarı mağaza açmayı, yurtdışında ise Çin dahil Almanya, İran, Irak, Hollanda, Avusturya’da 10 mağaza açmayı hedefliyoruz”

Kiğılı'nın özel konseptli 16'ncı mağazası Zorlu Center'da açıldı!

Önemli hazırgiyim markalarından Kiğılı, mağaza açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Markanın özel konseptli 16'ncı mağazası Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kiğılı tarafından dün İstanbul'daki Zorlu Center'da açıldı...

KİĞILI 2013 yılında Türkiye'de 15 mağaza açacak!

Toplam 210 tane mağazasının olduğu KİĞILI, 2013 yılında Türkiye'de 15 mağaza açmayı planlıyor...

Kiğılı'nın 8 AVM mağazası kapanacak!

Abdullah Kiğılı ciro yapmayan 8 AVM mağazasını kapatacağını söyledi.

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

kiğılı mağaza Haberi

kiğılı mağaza

TÜRKİYE’de erkek giyiminin önde markalarından biri olan Kiğılı, 2015’in son ayında Balkan’larda mağaza açıyor. Yurt dışı büyüme stratejisini frene basmadan sürdüren Kiğılı’nın CEO’su Hilal Suerdem 2015 yılının sancılı bir yıl olduğunu belirterek, “ Dolar kurundaki dalgalanma, siyasi belirsizlik ve yaşanan üzücü olaylar sektörü son derece olumsuz yönde etkiledi. Ancak biz yılların tecrübesiyle kendimizi her anlamda güvenli tuttuk. 2015 yılında hem ciro hem adet bazında geçen yıla göre yüzde 20 büyüdük. Biz bu süreçlerde herkese moral vermeyi amaçlıyoruz. Sıkıntıların çözümü olma yönünde adımlar atıyoruz. Kampanyalar, indirimler düzenliyoruz” dedi. Bu süreçte frene basmadıklarını çünkü planlamaları 2 yıl önce yaptıklarını kaydeden Suerdem, ancak böyle giderse frene basmak gerekebilceğini belirtti. Yurtdışı mağazalaşma süreci hakkında da konuşan Suerdem şunları söyledi:


DUBAİ YERİNE İSTANBUL

“Çin’de üç mağazamız...