10 / 05 / 2024

kiğılı yeni sezon fiyat listesi 2022

kiğılı yeni sezon fiyat listesi 2022

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları: Icardi forması kaç TL?

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray 2023/2024 yeni sezon forma fiyatları...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli tişörtlerden oluşan koleksiyon, babaları özel hissettirecek. Kampanya, 1 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

2023’te başlıyor, binlerce kişiye yeni iş imkanı

Artık sayılı günler kaldı. 2023 senesinde alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor. Yeni uygulamayla hem atıkların önüne geçilecek hem de binlerce kişiye yeni bir iş sahası açılacak.

Atama müjdesi! 42 bin 500 kişi yeni iş sahibi olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atamalara ilişkin yeni düzenlemeyi açıklayarak, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" ifadelerini kullandı.

Dacia Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Dacia'nın her zaman maceraya hazır yaşam tarzını temsil eden yeni 7 kişilik yeni modeli Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta. En ucuz Dacia Jogger kaç lira? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Asgari ücrette yeni dönem geliyor! Yılda iki kez zam yapılacak

Milyonlarca kişi yeni asgari ücretin belirlenmesi için Aralık ayını bekliyor. 2022 yılında iki kez zamlanan asgari ücrette yeni yılda yeni bir sistem üzerinde duruluyor. Peki yeni asgari ücret nasıl belirlenecek? İşte bütün detaylar…

kiğılı yeni sezon fiyat listesi 2022 Haberi

kiğılı yeni sezon fiyat listesi 2022

Dünya standartlarındaki koleksiyonları ile kentli profesyonellerin tercihi olan Kiğılı, farklı yaş gruplarına yönelik seçenekler sunuyor. İş toplantısında özgürce hareket etmeyi sağlayan takım elbiseler, bir pazar kahvaltısında konfor sunan gündelik tasarımlar, özel davetlerde en şık smokinler veya bir kayak tatilinde sıcacık tutacak trikolar Kiğılı deneyimini zenginleştiren öğelerden bazıları.


 
Türkiye'de 67 ilde 225 mağaza, dünya genelinde 51 ülke, 46 mağaza, 72 franchise ile hizmet veren ve 55.000 m2 mağaza alanı bulunan Kiğılı yılda 6.500.000 adet üretim gerçekleştiriyor.

İşte 25 Eylül 2022 Kiğılı Fiyat Listesi!
 

Slim Fit Spor Mont 1999 TL 2 Ürüne %15 İndirim
Süper Slim Fit Kapitone Spor Mont 649.90 TL 2 Ürüne %15 İndirim
Slim Fit Spor Mont 1999 TL 2 Ürüne %15 İndirim
Slim Fit Kapitone Spor...