12 / 05 / 2024

kılavuz çizgi

kılavuz çizgi

Kadıköy Kuşdili Caddesi üzerine belediye, görme engelliler için kaldırımlara kılavuz çizgi yaptı fakat çizgiler pek de kılavuzluk edecek gibi değil

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

700 bini aşkın kamu işçisine müjde! Taban ücrette kırmızı çizgi belirlendi!

Yeni yılla birlikte zamlanarak 8 bin 507 TL olan asgari ücret sonrası kamu işçilerinin büyük bölümünün maaşlarının bu ücret seviyesinde kalması Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü’nde en önemli gündem maddesi oldu.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Ekonomistler pazarlık masasına oturmadan asgari ücret rakamı veren Sendika Başkanı'na ateş püskürdü

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçiyi temsil eden Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın açlık sınırını, asgari ücrette kırmızı çizgi olarak belirtmesi üzerine ekonomistlerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu! Bu rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu. Açıklanan bu rakamı duyan resmen donup kaldı. Hemen siz de bir bakın...

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

8 ayar hediyelik bileziklerde indirim fırsatı başladı! 28 Ekim 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de 8 ayar altın bileziklerde büyük indirim başladı. Hediyelik altın bilezik almak isteyenler bu bileziklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki 8 ayar altın biezik fiyatı ne kadar? Altınçizgi 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altın bilekliklerde büyük fırsat! Altınçizgi'de altın bileklik fiyatları ne kadar? Altınçizgi 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın bilekliklerde büyük fırsat başladı. Altın bileklik almak isteyen binlerce kişi bileklik fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklikler ne kadar? İşte altın bileklik fiyat listesi 26 Ekim 2022.

kılavuz çizgi Haberi

kılavuz çizgi

Engelliler yıllardır seslerini duyurmaya çalışıyor. Kaldırımlara, geçitlere rampa yapılsın, trafik ışıkları sesli sistem olsun, yaya yolları da görme engellileri yönlendirsin duruma göre uygun aparatlar yapılsın.


Henüz tüm belediyelerde olmasa da merkezi ve geniş caddelere rampalar yapıldı, ışıklarda sesli sitemlerde yerleştirildi ama kılavuz çizgileri çok vahim durumda. 


Kadıköy Kuşdili caddesi kaldırımlarına kılavuz çizgiler yapıldı. Kabartmalı sarı çizgiler. Görme engelli vatandaşlar bu çizgileri takip ettiği sürece engellere takılmadan yürüyebilecekler. Kılavuz çizgilerinde öyle hatalar yapılmış ki engellilerin yürüyebilmesi bir yana hayatta kalması şans olacak. Kılavuz çizgilerinin geçtiği kaldırımların bazı yerlerinde tam orta kısmında direk varken bazı çizgiler ise inşaat alanının önünde bitiyor. 


Böyle bir hatayı yapan belediye o çizginin anlamını bilmiyor olacak ki ortasında direk olan, inşaat alanı önünde son bulan çizgileri yapabilmiş. bu öyle...