21 / 05 / 2024

kiler Aras Bölgesi

kiler Aras Bölgesi

Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Kars ve Iğdır illerinden oluşan Aras Bölgesi’nin dağıtım ihalesinin devir teslim töreni gerçekleşti. Ahmet Çalık "İhale bedeli 128.5 milyon dolar ama toplam yatırımımız uzun dönemde 1.5 milyar TL’yi aşacak" dedi.

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kiler GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti? 

Kiler GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 tarihleri arasında 524 bin 193 TL hasılat elde etti.

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Kiler GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında 493 bin 450 TL hasılat elde etti. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı süresi uzatıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016-2020 yılları arasındaki beş yıllık süre boyunca geçerli olan 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı uzatıldı.

Kiler GYO sermaye tavanı süresini uzatacak!

Kiler GYO'nun 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2021-2025 yılları arasında (beş yıl) daha geçerli olacak şekilde uzatılması için SPK'ya başvuruldu. 

Kiler GYO sermaye tavanı süresinin uzatılması için SPK'ya başvurdu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016-2020 yılları arasındaki beş yıllık süre boyunca geçerli olan 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2020-2024 yılları arasında (beş yıl) daha geçerli olacak şekilde uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Kiler GYO sermaye tavanının geçerlilik tarihini uzatacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016-2020 yılları arasındaki beş yıllık süre boyunca geçerli olan 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki sermaye tavanının 5 yıl daha uzatılması için başvuru yapacak.

Türkiye ile Azerbaycan arasında 15 milyar dolarlık ticaret imzası yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin Azerbaycan'da gerçekleştireceği temaslar çerçevesinde ekonomik ilişkiler öne çıkarken, iki ülke arasındaki 15 milyar dolarlık dış ticaret hedefine ulaşmak amacıyla yeni iş birliklerine imza atılacak.

Türkiye ile AB arasındaki ticari ilişkiler artmaya devam ediyor!

Türkiye ile AB arasındaki, ticari ilişkiler artmaya devam ediyor. Türkiye’nin ihracatında AB ülkelerinin payı yüzde 50’ye ulaştı. En çok ihracat yapılan ülke ise Almanya.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

kiler Aras Bölgesi Haberi

kiler Aras Bölgesi


Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Kars ve Iğdır illerinden oluşan Aras Bölgesi’nin elektrik dağıtım ihalesini kazanan Çalık-Kiler ortaklığı şirketi devraldı. Erzurum’da düzenlenen devir törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldı. Törende Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ile Kiler Holding Başkanı Nihat Kiler de yer aldı. Yılda 1 milyar 970 kWh elektrik tüketimi yapılan bölgenin şu anda 815 bin abonesi bulunuyor. 


MISIR FİYATLARI YÜKSELTİR


Törende bir konuşma yapan Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik dağıtımının özelleşmesiyle birlikte kamunun bu alana yatırım yapmayacağını bu parayı eğitim, sağlık alanlarına aktaracağını söyledi. Bakan Yıldız ayrıca Mısır’da yaşanan olaylar yüzünden enerji fiyatlarının yükseleceğini belirtti. Yıldız EPDK’nın el koyduğu Osmangazi Dağıtım Bölgesi ile ilgili olarak dağıtım şirketinde 5 yönetim...