04 / 05 / 2024

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı nahit kiler

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı nahit kiler

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Kiler Grubu’nun inşaat projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Kiler GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Kiler GYO tarafından yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu komiteleri belirlendi. İşte o isimler...

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Ümit Kiler, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ne atandı!

Kiler GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesine ve Riskin Erken Saptanması Komitesine Ümit Kiler'in üye olarak atanmasına karar verildi. 

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı nahit kiler Haberi

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı nahit kiler

Nahit Kiler kimdir?

Nahit Kiler, 1965 yılı Bitlis doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamlayan Nahit Kiler, bugün Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı.


Lise öğreniminden sonra ticari hayata atılan Nahit Kiler, babası Hikmet Kiler’in emekliliğinden sonra bakkal dükkanlarını geliştirdi ve 1994 yılında Kiler Marketler Zinciri’ni açtı.


2004 yılında 55 dükkana sahip olan Nahit Kiler, 2005 yılında ise Ankaralı market zinciri olan Canerler’i satın aldı. Firma, perakende sektöründen sonra turizm, enerji, sağlık, inşaat ve hizmet sektörlerinde yatırımlar yaptı. 


Kiler Holding’in inşaat grubu projeleri gerçekleştiren Kiler GYO Aş. ve bu projelerin inşaatını üstlenen BİSKON YAPI Aş. ile birlikte inşaat projelerini hayata geçirdi. Kiler Holding, 4 ana grup altındaki 22 şirketiyle, 10’un üzerinde farklı sektörde faaliyet göstermektedir. 


Kiler Grubu’nun inşaat projeleri..

1.Çınar Evler

2.Sapphire 

3.Kartal projesi

4.Kardelen evler

5.Zonguldak AVM

6.Esenyurt Depo