18 / 05 / 2024

kiler holding nahit kiler sapphire

kiler holding nahit kiler sapphire

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

Sapphire Kiler Holding'e 7.8 milyona mal oldu!

Yıllık 13.5 milyon TL gelir beklenen İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'deki Seyir Terası ilk yılında 5.7 milyon TL'de kaldı. Nahit Kiler, “Hedef, yabancı turlara daha çok dahil olmak” dedi...

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Rasim Kaan Aytoğu, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu görevinden istifa etti...

Kiler GYO mega projelerin çevresinde arsa bakıyor!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi bölgelerde yer aradıklarını açıkladı..

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Kiler GYO'nun Sapphire binasındaki varlık satışında son durum!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Nahit Kiler: Sapphire'i kelepire satmayız!

Türkiye'nin en yüksek binası unvanına sahip olan Sapphire'e Katarlılar talip olunca Kiler Grubu satış için vitrine koydu. Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Sapphire hâlâ bizim gözbebeğimiz kelepire satmayız" yorumunu yaptı...

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu!

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu projesi İstanbul İli Kartal İlçesi Yukarı Mahallesi'nde bulunuyor. Tamamı Kiler Holding A.Ş. üstüne kayıtlı gayrimenkule ilişkin değerleme raporu yayınladı.

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler oldu!

Kiler GYO'nun Haziran 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı ile Yönetim Kuruluna seçilen üyeler kendi aralarında yaptıkları görev dağılımında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Nahit Kiler'in seçilmesine karar verildi.

kiler holding nahit kiler sapphire Haberi

kiler holding nahit kiler sapphire

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 21 Şubat 2017 tarihli özel durum açıklamasına ait güncelleme yayınladı.

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'de bulunan 47 rezidans dairesini İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye sattığını 21 Şubat 2017 tarihinde açıklamıştı. Şirket 47 rezidans daireyi 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile satmıştı. 

Bahse konu satış ile ilgili olarak 2017 yılı vadeli tahsilatların tamamı tahsil edildi, ancak 2018 yılına ait vadeli alacakların 2 milyon dolarlık kısmı tahsil edilebildi.

Alıcı tarafından alacak tutarı ile ilgili olarak; uluslararası USD para transferlerinde yaşanan aksaklıklar ve uygulanmakta olan ağır yaptırımlar neden olarak bildirildi.

Tahsilat ile ilgili Kiler GYO tarafından alıcıya yapılan müteaddit ihtarlardan sonra, İstanbul 30. İcrada icra takibi başlatıldı. Hukuki takip işlemleri ve bununla ilgili süreç devam ediyor.

Kiler GYO'nun tahsilatını...