01 / 05 / 2024

kiler iletişim

kiler iletişim

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kiler İstanbul Bağcılar ve Çorum'da mağaza açtı. Kiler'in mağaza sayısı 208, satış alanı ise 169.024 metrekaye ulaştı...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim!

7 blokta 800 konut ve 25 ticari birimden meydana gelen Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim için telefon numarası 0 (212) 456 70 00 olarak belirtiliyor.

Referans Kartal Towers iletişim!

Kiler GYO tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen Referans Kartal Towers projesi, 2018 yılının Mart ayında teslim edilecek. İşte Referans Kartal Towers iletişim bilgileri…

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Trios 2023'ün PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Dersankoop arazisi üzerinde yükselecek olan TRİOS 2023 (Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023), stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i seçti.

Referans Güneşli Kiler GYO iletişim!

Satış süreci devam eden Referans Güneşli Kiler GYO iletişim numarası 444 5 111 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 227 bin TL'den başladığı proje 9 bin 234 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kiler GYO Referans Güneşli iletişim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Kiler GYO Referans Güneşli iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor.

Kurumsal İletişim çalışanlarıyla büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Kurumsal İletişim A.Ş., deneyimli Halkla İlişkiler direktörü Demet Oğuz’u ailesine dahil etti.

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu. Neo Yapı, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmalığı, medya ilişkileri, kriz yönetimi ve lider iletişimi hizmetleri alacak.

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'nin iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson- Marsteller’ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, Yeni Nesil Yaşam Kompleksi Akasya Acıbadem ile anlaştı...

Sinpaş Holding halkla ilişkiler hizmetleri için Zarakol İletişim’i seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve de Sinpaş Yapı yaptığı açıklamaya göre halkla ilişkiler ve de iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Zarakol İletişim ile çalışma kararı aldı.

İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim!

Satış sürecinin devam ettiği İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim bilgisine göre proje Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt - İstanbul adresinde yer alıyor...

kiler iletişim Haberi

kiler iletişim

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, Bağcılar Yavuz ve Çorum Sigorta mağazalarını bugün hizmete açmıştır. Böylece mağaza sayısı 208, satış alanı ise 169.024 m2'ye ulaşmıştır. 


Mağaza Adresleri

Bağcılar Yavuz : Kemalpaşa Mah. Namıkkemal Cad. No:36A-36B Bağcılar/İSTANBUL

Çorum Sigorta  : Gülabi Bey Mah. Cemil Bey Caddesi A Blok No:87...