09 / 05 / 2024

kiler yukarı mahalle arsa imar

kiler yukarı mahalle arsa imar

Kiler Alışveriş A.Ş'nin Kartal Atalar Yukarı Mahalle'deki 4 bin 315 metrekarelik arsası için "Ticaret + Konut Alanı" olarak hazırlanan imar planı bugün yeniden askıya çıktı...

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Kiler GYO Kartal arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 19,48, 84 ve 85 Parsel numaralı arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Bornova’nın 3 mahallesine 3 milyonluk kanal yatırımı!

Bornova’da yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Eğridere ile Çamiçi ve Yukarı Mahalle’yi 16 kilometrelik sağlıklı kanal altyapısına kavuşturuyor.

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahalle Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Kiler GYO'nun İsmet Erenleroğlu davası sonuçlandı!

Kiler GYO Kartal Yukarı Mahallesi'nde satın alınmasıyla ilgili olarak satıcı İsmet Erenleroğlu'nun satın alma işlemindeki fiyatın düşük olduğu iddiası ile açtığı dava reddedilmiş ve ilk derece mahkemesinde şirketimiz lehine sonuçlandı.

Kiler GYO Kartal'daki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi 2795 Ada 19, 82, 84 ve 85(%37,50'si) Parsel no'lu, kendi mülkiyetindeki arsa nitelikli gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu!

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu projesi İstanbul İli Kartal İlçesi Yukarı Mahallesi'nde bulunuyor. Tamamı Kiler Holding A.Ş. üstüne kayıtlı gayrimenkule ilişkin değerleme raporu yayınladı.

Kiler Referans Kartal Kordonboyu'nun değerleme raporu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi Yukarı Mahallesi'nde 186 pafta 568 ada 21 parselde bulunan arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Kemalpaşa Yukarı Mahalle imar planı değişikliği askıda!

İzmir Kemalpaşa İlçesi, Yukarı Mahalle, Köplüce Altı Mevkii, 50L pafta, 203 ada, 5, 6 parseller ile 81 ada, 14, 15 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda...

kiler yukarı mahalle arsa imar Haberi

kiler yukarı mahalle arsa imar


Kiler Grubu'na ait, Kartal Yukarı Mahalle'deki 568 ada 21 nolu parsele ait "Ticaret + Konut Alanı" olarak onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine askı süreci içerisinde yapılan itirazlar olmuştu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletilen plan değişikliğinin imar planı onama sınırına ilişkin yapılan itiraz yerinde görülerek imar planı onama sınırının daraltılması ve planlama alanı içerisinde 5 metre yapı yaklaşma sınırı bırakılması şartıyla hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.


Kiler'in Kartal Yukarı Mahalle arazisinde E:2.50 ve TAKS:0.40 ancak Hmaks (maksimum yükseklik) İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak siluet kararına göre belirlenecek. Bugün askıya çıkarılan planlar 19 Kasım 2014 tarihinde askıdan inecek. Kiler'in arsası Dragos Royal Towers'ın karşısında kalıyor.


İmar planı için tıklayın

PLAN NOTLARI


1. Plan...