03 / 05 / 2024

Kilia AVM şile

Kilia AVM şile

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat'ın hayata geçirdiği ve de 100 milyon dolara mal olacak Şile Kilia Alışveriş Merkezi projesinin açılışı 2015 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.

Kilia AVM Haziran 2015'te açılacak!

İMSA İnşaat tarafından, kuzeyde İstanbul'un denize açılan kapısı olarak görülen Şile'de Kilia AVM'nin yanında ayrıca 104 tane tripleks konak da yapan İmsa İnşaat, konakları 650 bin dolardan satışa çıkarıyor...

Kilia AVM 2014'te hizmete açılıyor!

İstanbul’un yeni gözde yerleşim ve yatırım bölgesi; şehrin akciğeri, turizm yerleşkesi ve yeni cazibe merkezi Şile, METRO PROPERTIES tarafından geliştirilen ve bir İMSA İnşaat yatırımı olan KILIA Alışveriş Merkezi ile vizyon yeniliyor...

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Sapphire AVM'nin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Kiler GYO tarafından Sapphire'de yer alan 154 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı. Peki Sapphire AVM ile Kiler GYO'nun Sapphire'deki 154 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?  

Konut üreticilerinin gözü AVM'lerde! AVM'ler yerini lüks konutlara bırakıyor!

İstanbul gibi büyük metropollerde üretim için arsa bulunamayınca konut geliştiriciler rotalarını AVM'lere çevirdi. Beylikdüzü Torium AVM ile İstanbul Anadolu yakasındaki başka bir AVM için görüşmelerin devam ettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

AVM’lerden döviz kararına tepki!

AVM ile yapılan sözleşmelerde döviz cinsinden kararlaştırılmış bedeller, 30 gün içerisinde Türk lirası olarak yeniden belirlenecek. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü bu kararın Türk bankalarını sıkıntıya sokabileceğini söyledi

Kiralanabilir AVM alanı 150,82 metrekareye yükseldi!

AYD ve Akademetre Araştırma verilerine göre, 2018 ikinci çeyrekte Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı, yeni açılan 4 AVM ile 11,89 milyon metrekareye ulaştı. Kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ise 150,82 metrekareye yükseldi.

Kilia AVM şile Haberi

Kilia AVM şile

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat'ın hayata geçirdiği Kilia Alışveriş Merkezi, 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. 83 dönüm alanda yapılacak olan alışveriş merkezinin 2011 yılında ruhsatı alınmıştı. 


Kilia Alışveriş Merkezi'nde 80 mağaza yer alacak. Kilia Alışveriş Merkezi'nde ayrıca 4 sinema salonu, bowling, supermarket, oyun alanları bulunacak. 2004 yılında satın alınan arsada yapılacak olan AVM'nin kiralaması ve yönetimi Alman Metro Properties'e ait olacak. 


Kilia Alışveriş Merkezi; 2015 yılında açılacak. Kilia Alışveriş Merkezi 100 milyon dolara mal olacak.İmsa İnşaat ayrıca aynı bölgede kongre merkezi ve otel de hayata geçirecek.









Kübra...