11 / 05 / 2024

Kilia Konakları yatırım bedeli

Kilia Konakları yatırım bedeli

İmdat Ekşi, "Karadeniz sahil yolunun, 3. köprü bağlantı yollarının Şile'den geçmesi ve Kurtköy'deki havalimanına yakın oluşu gibi faktörler Şile'ye değer katıyor. Şile'nin gelecekteki potansiyeline inandığımız için yatırım yapıyoruz" dedi.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

Nawafco Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nawafco Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Othman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs 2015 tarihinde Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Gökkuşağı Sokak'ta kuruldu.

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Evkur Plaza'da kuruldu.

Ceylan Yatırım ve Evita'nın fabrikaları satışa çıkarıldı! 12 milyon TL'ye!

Eskidji, Standart Varlık'ın portföyünde yer alan Denizli'deki Evita Fabrikası, Ceylan Yatırım Holding'in fabrika binası ve markası Eskidji tarafından satışa çıkarıldı. Çekmeköy Neveser Konakları, Maya Vera Villa, Alemdağ Doğa–Ata Konakları ve Beylikdüzü F

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Kilia Konakları yatırım bedeli Haberi

Kilia Konakları yatırım bedeli

Ekşioğlu Group'un üçüncü kuşak temsilcilerinden İmdat Ekşi tarafından 1997 yılında kurulan İmsa İnşaat, Şile'nin ilk markalı konut projesi Kilia Konakları'nı ve Şile'nin ilk alışveriş merkezi Kilia Park AVM'yi 100 milyon dolarlık yatırımla inşa ediyor. Kilia Konakları 104 villadan oluşurken, alışveriş merkezinde ise 80 mağaza bulunacak. 


Şile'nin İstanbul'un yanı başında olması ve yeni bağlantı yollarıyla dikkat çektiğini söyleyen Ekşioğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, "Karadeniz sahil yolunun, 3. köprü bağlantı yollarının Şile'den geçmesi ve Kurtköy'deki havalimanına yakın oluşu gibi faktörler Şile'ye değer katıyor. Şile'nin gelecekteki potansiyeline inandığımız için yatırım yapıyoruz" dedi.


İnşaat devam ediyor 


İmdat Ekşi, proje hakkında şu bilgileri verdi: "104 villalık projenin inşaatına başladık, 25 adet konağın temelleri atıldı, 11 tanesinin de kabası bitti. Alışveriş merkezinin de inşaatı devam ediyor....