19 / 05 / 2024

Kılıç Deniz Ürünleri Dominik

Kılıç Deniz Ürünleri Dominik

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Kılıç Deniz Ürünleri Dominik Haberi

Kılıç Deniz Ürünleri Dominik

Yıllık 50 ton kapasite ile başladığı levrek ve çipura yetiştiriciliğinde çeyrek asırda 50 bin tonluk kapasiteye ulaşıp Avrupa’nın en büyük üreticisi haline gelen Kılıç Deniz Ürünleri, şimdi de gözünü ABD pazarına dikti. Dominik Cumhuriyeti’nde aldığı levrek tesisine ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapacak.


Avrupa’da tercih ediliyoruz


Akuakültür sektörüne 1991’de yıllık 50 ton kapasiteye sahip küçük bir kafesle adım attıklarını dile getiren Kılıç Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, “Her yıl kapasitemizi 2-3 kat artırdık. 1999’da kuluçkahaneler, daha sonra yem fabrikası, paketleme-işleme tesislerini kurduk. Bugün yaklaşık 50 bin tonluk balık, 120 bin tonluk balık yemi ve 210 milyon adet yavru balık üretimiyle çipura ve levrekte Avrupa’da birinciyiz. Üretimin yüzde 70’ini 55 ülkeye ihraç ediyoruz. Geçen sene...