18 / 05 / 2024

Kılıç Fore Kazık İnşaat

Kılıç Fore Kazık İnşaat

Kılıç Fore Kazık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

Bornova'da 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Muğla'da müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı TBMM gündeminde!

Bakanlığa ait Muğla ilinde bulunan müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı ve kazı alanlarında deprem risk değerlendirilmesi yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi 199 ada 1 parselin plan tadilatı askıda! 

Ümraniye İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi, 199 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıda...

Emlak Konut Çorlu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazımiye Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 83 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli Pehlivanköy İlçesi Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kılıç Fore Kazık İnşaat Haberi

Kılıç Fore Kazık İnşaat

Kılıç Fore Kazık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Kılıç Fore Kazık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Kılıç Fore Kazık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi, Işık Sokak, Ramazanbeyoğlu İş Merkezi No:1/B...