21 / 05 / 2024

Kılıç Japon Evler Haliç teslim tarihi

Kılıç Japon Evler Haliç teslim tarihi

Japon Evler Haliç fiyat listesi kapsamında detaylı fiyat bilgisi projenin özellikleriyle birlikte haberimizde yer alıyor

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde ğır hasar gören evler kontrollü yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya Pütürge'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8'lik depremde ağır hasar gören evler kontrollü şekilde yıkılıyor...

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Batı Şeria’da Filistinlilere ait evler yıkılıyor!

İsrail askerleri tarafından Batı Şeria’daki Filistinlilere ait evler yıkılıyor. Bölgede Muhammed Tarık Dar Yusuf isimli Filistinli gencin ailesine ait ev yıkıldı.

Batman’daki kerpiç evler yıkılıyor!

Batman’ın köylerinde bulunan 150-200 yıllık tarihi kerpiç konakları yıkılıyor. Yıkılan eskiş yapıların yerine beton evler inşa ediliyor.

İzmir Torbalı'da tarihi evler yıkılıyor!

Torbalı Mallesindeki tarihi evler tek tek yıkılıyor. Yerlerine ise lüks daireler yapılıyor. Bir kaç yıl içerisinde tarihi evlerin sayısı neredeyse bitmiş olacak.

İzmir Torbalı'da kerpiç evler yıkılıyor!

Her geçen gün yüzlerce binanın yükseldiği Torbalı'da müteahhitler şehir merkezinde boş arsa bulabilmek için birbiri ile yarışıyor. Boş arsa bulamayınca müstakil ve kerpiç evler tek tek yıkılıyor.

Kılıç Japon Evler Haliç teslim tarihi Haberi

Kılıç Japon Evler Haliç teslim tarihi

Japon Evler projesi, Haliç Bölgesi içerisinde Kılıç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Japon Evler Haliç fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 


Japon Evler Haliç projesi kapsamında toplam arsa alanı 600 metrekare olarak belirlendi. 6 kattan meydana gelen tek bloktan oluşan Japon Evler Haliç satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak müşterilere sunuluyor. 



 


Japon Evler Haliç fiyat listesi!

Japon Evler Haliç fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 7 bin 700 liraya kadar yükseliyor.   


Kılıç Japon Evler Haliç ödeme koşulları!

Kılıç Japon Evler Haliç ödeme planı içerisinde sadece kısa süreli vadelendirme bulunuyor. Bunda...