20 / 05 / 2024

Kılıçer Proje İnşaat adres

Kılıçer Proje İnşaat adres

Kılıçer Proje İnşaat Teksil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Kılıçer tarafından kuruldu. 

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Kılıç tarafından kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Kılıçer Proje İnşaat adres Haberi

Kılıçer Proje İnşaat adres

Kılıçer Proje İnşaat Teksil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Kılıçer tarafından kuruldu. 

Kılıçer Proje İnşaat Teksil Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında inşaat, taahhüt işleri yapmak, devlet, özel sektör ve kamu iktisadi teşebbüsleri ve benzeri kuruluşlara ait ihalelere katılmak, taşeronluk yapmak, konusu ile ilgili özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilerin ve bunlara ait işletmelere her türlü resmi ve özel yapıların temelden çatıya inşaatını yapmak yaptırmak. Toplu ve münferit konut, iş hanı, çarşı , işyerleri, fabrika binaları, sosyal tesisler, tatil köyleri, villa, motel yapımı, dekorasyon ve tadilatlarının yapılması, konut, işyeri, devlet binaları, sanayi, turizm, sağlık, eğitim, spor ve kültür tesislerinin, arsalarının alımı, satımı, imarı, restorasyonu, kiralanması, bunlar üzerinde ayni...