07 / 05 / 2024

Kılıçeren Gayrimenkul

Kılıçeren Gayrimenkul

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de Mücteba Maden tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan stopaj vergisi açıklaması!

Devletin dükkanını kapatan esnafa destek sağlaması gerektiğini dile getirdiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu esnafın kiralarının devlet tarafından karşılanmadığını, aslında gayrimenkul sahibinin sorumluluğunda olan stopaj vergisinin kaldırılmadığını söyledi.

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hongxiang Zhao tarafından kuruldu.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçeren Gayrimenkul Haberi

Kılıçeren Gayrimenkul

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından  80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.


Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket iş konusu; 1- Emlak Müşavirliği dalında ; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...