30 / 04 / 2024

kılıçoğlu inşaat talat kılıç

kılıçoğlu inşaat talat kılıç

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...

Herkes İstanbul'dan ev satın almak istiyor!

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, "Herkes İstanbul'dan ev almak istiyor. Mısır, Suriye, Lübnanlılar'ın hayali İstanbul'da daire almak" diyor. Kılıçoğlu İnşaat, İstanbul'daki yatırımlarına hızla devam ediyor..

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

kılıçoğlu inşaat talat kılıç Haberi

kılıçoğlu inşaat talat kılıç


Talat Kılıç kimdir?


Talat Kılıç, 1970 yılında Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lise eğitiminin ardından kardeşleri ile birlikte dede mesleği olan kuyumculuk sektöründe ticaret hayatına başladı. 


Kılıç, 1995 yılında baba mesleği olan müteahhitlik işini de devam ettirerek aile şirketinde ticari hayatına devam etti. Şu ana kadar yurt içinde ve yurt dışında 3.000’in üzerinde konut ve 1000’in üzerinde ofis ve iş yeri tamamlayan, yurt içi ve yurt dışında inşaat, gayrimenkul, kuyumculuk, kağıt ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Kılıçoğlu Group ve Senatör Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, sivil toplum kuruluşu olarak, 350 seçkin sanayici ve iş adamının üye olduğu, kısa adı TAGİD olan Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nin de...