15 / 05 / 2024

kılıcoğlu kiremit

kılıcoğlu kiremit

1927 yılından bu yana yurtiçinde ve dışında binlerce yapının çatısını kaplayan Kılıçoğlu Kiremit, bir yıl önce kurduğu çatı Ustası Kulübü ’nün üyelerini gerçekleştirdiği seminerde buluşturdu

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

kılıcoğlu kiremit Haberi

kılıcoğlu kiremit

Cumhuriyet 'in ilk sanayi oluşumları arasında yer alarak 1927 yılından bu yana yurtiçinde ve dışında binlerce yapının çatısını kaplayan Kılıçoğlu Kiremit, bir yıl önce kurduğu çatı Ustası Kulübü 'nün üyelerini gerçekleştirdiği seminerde buluşturdu. Yılda 60 milyon kiremit üreten Kılıçoğlu, yurtiçinde 1000 bayisi ile tüketicilere ulaşırken aralarında ABD, Libya, Irak, İran, Mısır ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere 15 kadar ülkeye de ihracaat gerçekleştiriyor.

Antalya Kemer Orange County Otel 'deki seminerde Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini ve uygulama şekillerini tanıtırken Türkiye 'deki farkı iklim şartlarında çalışan çatı ustaları da yeni teknolojileri takip etme fırsatı buldu. çatı Ustası Kulübü 'ne üye ustaların katılımıyla gerçekleşen zirvede ustalar Yüksek Mimar Tunga çağlayan tarafından verilen semineri de takip etti.

Etkinlik hakkında bir açıklama yapan Kılıçoğlu Kiremit Genel Müdürü...