25 / 07 / 2024

Kılıçoğulları Saraciye iletişim

Kılıçoğulları Saraciye iletişim

Kılıçoğulları Saraciye Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Betül Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Memiş tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Saraciye Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Saraciye Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Betül Kılıç tarafından kuruldu.

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Qussay Hamoudeh tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde ön talepler toplanıyor...

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Kılıçoğulları Saraciye iletişim Haberi

Kılıçoğulları Saraciye iletişim

Kılıçoğulları Saraciye Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Betül Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Saraciye Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. a. Her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, botları,...