05 / 05 / 2024

Kilis 2. OSB parsel

Kilis 2. OSB parsel

Mevcut 1. OSB'de taleplere cevap verecek parsel kalmaması nedeniyle genişleme çalışmalarına başlanıldı. 128 hektarlık alanda toplam 50 adet sanayi parseli oluşturuldu ve bu parseller 2017'nin ilk çeyreğinde firmalara tahsis edildi.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Kilis TOKİ kura sonuçları 2+1 isim listesi 22 Nisan 2022!

Kilis TOKİ kura sonuçları 2+1 isim listesi 22 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Kilis TOKİ 2022 projesinde toplam 37 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kilis'te 13.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 611 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

Avrasya OSB’de parselasyon işlemleri tamamlandı!

2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Avrasya Organize Sanayi Bölgesi (OSB); parsel bazında yüzde 42; alan olarak da yüzde 45 doluluğa ulaştı. Bölgede parselasyon işlemleri tamamlandı.  

TOKİ'den Kilis'e 94 yeni konut!

Kilis ili, Polateli ilçesi, Güldüzü köyü, Çataltepe mevkii 94 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kilis kura sonuçları 9 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Kilis kura sonuçları 9 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kilis kura sonuçları 9 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Kilis kura sonucu...

Kilis 2. OSB parsel Haberi

Kilis 2. OSB parsel

Kilis Organize Sanayi Bölgesi, 1993'te yer seçimi yapılarak 1995 ve 1996 yıllarında harita, imar ve parselasyon planı, jeolojik etüt, altyapı zemin araştırma etüdü, altyapı konularında projeler ilgili bakanlık tarafından ihale edildi. Yapılan plan ve proje mühendislik hizmetleri sonucunda Kilis OSB'nin bölge alanı olan 90 hektarlık saha pazarlık usulü ile satın alındı. 


Bölgenin onaylı imar planına göre sekiz adet yapı adasında en küçüğü 4 bin 761, en büyüğü 30 bin 520 metrekare olmak üzere toplam 50 adet sanayi parseli mevcut iken, yatırımcıların talepleri üzerine bazı parseller birleştirilerek en küçüğü 4 bin 762, en büyüğü 42 bin 818 metrekarelik alanda olmak üzere sanayi parseli 42'ye düşürüldü. 42 adet sanayi parseli müteşebbislere 1996'dan itibaren tahsis edilmeye başlandı ve bölgede boş sanayi parseli kalmadı. 


Tahsisi...