06 / 07 / 2024

Kilis altyapı

Kilis altyapı

O Kilis Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanar, Kilis Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicilerimize verimli bir şekilde çalışmalarını yapmaları için her türlü desteği vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.

TOKİ Kilis Merkez 515 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kilis Deveciler 515 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kilis'e 515 yeni konut müjdesi!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi 4 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kilis'e 94 yeni konut!

Kilis ili, Polateli ilçesi, Güldüzü köyü, Çataltepe mevkii 94 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kilis 168 konut ihalesi yarın!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kilis 168 konut ihalesi 14 Ağustos'ta!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kilis'e 168 yeni konut müjdesi!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Tahtalı Mahallesi 168 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Kilis Organize Sanayi Bölgesi enerji altyapı çalışmaları tamamlandı!

Kilis Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Kanar, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde indirimli elektrik tarifesine geçildiğini, doğalgaz ana hatlarının da tamamlandığını söyledi. Kanar, bölgenin 3 bin kişiye istihdam sağlayacağını belirtti..

Malatya'da altyapı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek!

Malatya Merkez I. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından verilen ilana göre Malatya'da altyapı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek...

Malatya'da altyapı yapım işi ihale edilecek!

Malatya Merkez I. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Malatya'da altyapı yapım işi ihale edilecek...

Pendik'te konut yapımı ve altyapı çevre düzenmele işi!

Pendik'te Dolayoba Mah. 0 Ada 3939 parselde 379 adet konut, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yapım ihalesi 23 Temmuz 2013'te yapılacak...

Antalya'da altyapı yapım işi: 1 milyon 414 bin liraya!

Antalya-Varsak Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından: Antalya'da altyapı yapım işi ihale edilecek...

Kilis'te 16 adet işyeri yapım işi: 1 milyon 645 bin liraya!

Kilis Yeni (II Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından: Kilis'te 16 adet işyeri yapım işi ihale edilecek...

Kilis altyapı Haberi

Kilis altyapı

Kilis Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandığını kaydeden Kanar, "Organize Sanayi Bölgeleri için olmazsa olmaz bu temiz ve ekonomik enerji kaynağından firmalarımızı en kısa zamanda faydalandırmak istiyoruz. Altyapı çalışmalarından sonra yapılacak testlerin ardından inşallah firmalarımız doğalgazdan yararlanmaya başlayacaklar. Ayrıca bölgemizi ekonomik elektrik enerjisine kavuşturmak için özel bir şirket ile elektrik temin anlaşması yaptık. Yaklaşık % 20 iskonto elde ettiğimiz bu anlaşma ile Türkiye'de en ekonomik elektrik enerjisi temin eden Organize Sanayi Bölgeleri arasına girdik. Ayrıca bunun yanında karayolları koruma bandına yaklaşık 1500 adet ağaç dikildiğini de belirtmek isterim" dedi. 


Yeni açılacak 100 hektar Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili çalışmaların da süratle devam ettiğini kaydeden Kanar, şöyle devam etti: "Kamulaştırma çalışmalarının yanı sıra İmar Planımızı da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na...