03 / 05 / 2024

kilis delüks altın nesil yatırım konutları

kilis delüks altın nesil yatırım konutları

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları yerle bir oldu! Gram altın ne kadar? 1 gramı bile olanlar acil baksın! 2 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde düşüşe geçi. Geçtiğimiz hafta aralıksız düşüşe geçen altın  bugün güne 1839 dolardan başladı. 1 gramı bile olanlar acil baksın. Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç TL? 

Altında balon sönüyor! Altın düşmeye devam ediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında balon sönüyor. Altın fiyatları 14 Mayıs gününden itibaren sert bir şekilde aralıksız düşmeye devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın kaç ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Altın fiyatlarında geri adım! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan acil baksın! 7 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aralıksız her gün yükselirken bugün bir adım geri attı. Altın fiyatları bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki altın neden düştü? Bugün gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? Sorular merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altın fiyatları...

İslam Memiş gram altın için Cuma'yı işaret etti: Canınız yanmasın!

Ons altın fiyatları 6 gündür Aralıksız düşünü sürdürürken; İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi...

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Son günlerde altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar ise yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu, gümüş mü? sorusuna cevap arıyor. Yatırımcılar yatırım yaparken neye dikkat etmeli?

Ons altın 1950 sınırında! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 28 Mart 2022 altın fiyatları...

Ons altın haftanın ilk işlem gününe 0,65 düşüşle 1944 dolardan başladı. Gram altın ise 932 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki Bugün altın fiyatları ksç TL? İşte 28 Mart 2022 altın fiyatları...

Tüm gözler altında! İşte altın fiyatları!

Altın fiyatları son haftalarda aralıksız olarak milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları üst üste rekorlar kırarken dün gece döviz kurlarının düşmesi ile altın fiyatlarında da düşüş gerçekleşti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar?

Nefesler kesildi: Altın yükselişte!

Altın fiyatları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. Altın fiyatları aralıksız her gün yükselişine devam ederek rekor kırdı. Bugün ise gram altın güne 653 liradan başlarken, çeyrek altın ise 1040 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları tozu dumana katıyor! İşte altın fiyatları!

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen altın fiyatları, son günlerde aralıksız yükselişine devam ediyor. Hal böyle olunca altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

Altın piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aralıksız yükseliş gösteren altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki bu yükseliş ne zamana kadar devam edecek? Bu dönemde altın almalı mı yoksa satmalı mı?

28 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları, vatandaşlar tarafından yeni haftanın dördüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Altın geçtiğimiz haftalarda aralıksız yukarı yönlü seyrederken bugün ise gram altın 550,66 liradan satışa sunuluyor.

kilis delüks altın nesil yatırım konutları Haberi

kilis delüks altın nesil yatırım konutları


Yeni bir yaşam, düşlediklerinizden çok daha fazlası artık Kilis’te. Binlerce yıllık bir tarih, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış gerçek bir Mezopotamya toprağı. Pek çok kültürün zenginliğini almış gerçek bir şehir, camileri, hamamları ve hanları ile Evliya Çelebiye satırlar yazdıran, hafızalarda yer eden bir miras KİLİS. 


Çağdaş anlayışı ve geleceğe eser niteliğinde yapılar bırakmayı kendine görev edinen Altın Nesil Yatırım A.Ş. geleceği bugünden Kilis’e getiriyor. 


Kilis’te Lüks, Kilis DELUXE…


Uygun ödeme seçenekleri ve “0” faiz oranları vade seçenekleri ile yatırımlarınızın değer bulacağı ayrıcalıklı bir proje. Merkezi lokasyonu, geniş yaşam alanları ve bölgenin en lüks çarşısı ile yatırım ve yaşamın yeni merkezi. 


% 75 yeşil yaşam alanı


Kilis DELUXE geniş bir arazi üzerine konumlandırılmış, dört blok 260 daireden oluşan çok özel bir yaşam alanı. Doğal...