27 / 04 / 2024

kilis delüks nerede

kilis delüks nerede

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Yatırımlarınızı kazanca dönüştürecek Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor...

Kilis Deluxe satışa çıkıyor!

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Park Mavera 4 Lounge nerede?

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyatları 2 milyon 186 bin liradan başlıyor. Lüks konseptte tasarlanan proje 4 blok olarak inşa ediliyor. Peki Park Mavera 4 Lounge nerede?

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Kilis’te kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Kilis’in nüfusundan fazla Suriyelinin bulunduğu kentte kiralık ev bulmak nerede ise imkansız hale geldi.

DAP Validebağ Konakları nerede?

Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Koşuyolu Validebağ Konakları'nda daireler 598 bin liradan satılıyor. Peki DAP Validebağ Konakları nerede?

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

Kentev Kurtköy Delüks fiyat listesi!

Kentev Kurtköy Delüks fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2 bloktan meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks konutlar bulunuyor.

Kentev Kurtköy Delüks'te metrekaresi 2 bin 800 TL'den!

Kentev Kurtköy Delüks'te teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tapu tescil davası nerede açılır?

Taşınmazın, davacı tarafından 20 yıldan fazla süreyle davasız ve aralıksız olarak malik sıfatıyla kullanılmış olması halinde kayıtlı olmayan taşınmaz mallar için tapu tescil davası açılabiliyor. Peki, tapu tescil davası nerede açılır?

Ark Residence nerede?

Ark Residence 'de daire teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 110 adet lüks konut ve 10 adet ticari birim yer alıyor. Peki Ark Residence nerede?

Nilüfer Marka Rezidans nerede?

Nilüfer Marka Rezidans projesinde toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor. Proje Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Nilüfer Marka Rezidans nerede?

Vizyon Turizm Grup şirketleri tek çatı altında birleşti!

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Four Winds Residence projesinde akıllı bina teknolojisi kullanıldı!

TaşYapı, Bağdat Caddesi'nin merkezinde Four Winds Residence ile delüks ve kaliteli bir yaşamı hayata geçirdi. 44 dönüm arazi üzerine kurulan Four Winds Residence projesinde akıllı bina teknolojisi kullanıldı

kilis delüks nerede Haberi

kilis delüks nerede


Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu inşaat sektörünün yakından tanıdığı Buvan Yatırım tarafından gerçekleştirilmektedir. Buvan Yatırım, deneyimiyle Metroport, Sembol İstanbul, Avenue Residence gibi bir çok projenin satış ve pazarlamasına imza atmıştır.


Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşmaktadır. Konforlu ve güvenli bir yapı inşa eden Kilis Deluxe' de kullanılan malzemelerden işçiliğe kadar her detay göz dolduruyor.


36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel %8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kilis' in yeni finans merkezi olmayı hedefleyen Kilis Deluxe, 5.200 m2 lik Alışveriş merkezi, kiralanabilir 21 dükkan ve 1000 m2 ' lik hipermarket alanı ile sosyal yaşama renk katıyor.


Sosyal Tesisler Bay ve Bayanlar...