21 / 05 / 2024

Kilis-Elbeyli Karayolu

Kilis-Elbeyli Karayolu

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis'te arazi anlaşmazlığı cinayeti! 3 kişi tutuklandı!

Kilis'in Elbeyli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada hayatını kaybeden Mehmet Akif Uyanık'ın cinayetiyle yargılanan 3 kişi tutuklandı.

Kilis Elbeyli'de konut sıkıntısı TOKİ ile çözülüyor!

Kilis Elbeyli Belediyesi tarafından TOKİ projesiyle bölgedeki konut sıkıntısına son veriliyor. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep-Kilis karayolu asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Gaziantep–Kilis karayolu yenileniyor!

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, tamamı 60 km’lik olan Gaziantep–Kilis arası yolun artan trafik yükünü taşıyamadığından dolayı yol üzerinde çökmeler oluştuğunu tespit etti.

Kilis-Elbeyli Karayolu'nda genişletme çalışmaları başladı!

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kilis Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile atık su arıtma tesisinin ihale suretiyle kiraya verilmesi konusu görüşüldü.

Sinop'ta karayolu çalışmasında tarihi kilise kalıntıları bulundu!

Sinop’un Dikmen ilçesi Kerim köyü Eski Cuma Mahallesi’nde (Adı Güzel sınırı) devam eden karayolu çalışmasında mezarlar ve kilise kalıntıları bulundu.

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapatıldı!

Erzincan-Gümüşhane karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatılan yolun açılmasını bekliyor.

Libadiye Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık hizmeti ihalesi 30 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli kontrollük, danışmanlık Ve mühendislik hizmetleri işi danışmanlık hizmeti işi 30 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Hasan Kara: Kilis'in yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Antalya - İzmir karayolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı!

Antalya 'nın Korkuteli ilçesi Tahtalıbeli mevkisindeki heyelan nedeniyle Antalya - İzmir karayolu trafiğe kapatıldı. Antalya - İzmir karayolunda teknik inceleme başlatıldı.

Kilis'te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi!

Kilis’te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi. TÜİK verilerine göre, Kilis’te 2014 yılı Ocak-Aralık ayları toplamında yapı ruhsatı verilen bina sayısının 132 olduğu bildirildi.

Kilis-Elbeyli Karayolu Haberi

Kilis-Elbeyli Karayolu

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Elbeyli İlçesine kadar olan karayolunun 10 metre genişletilmesi için çalışmalar sürüyor. Dolgu çalışmalarının yapıldığı karayoluna daha sonra asfalt döküleceği...