13 / 05 / 2024

Kilis Musabeyli tapu dağıtımı

Kilis Musabeyli tapu dağıtımı

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Kilis'in Bozkaya köyünde depremzedeler için inşa edilen evlerin sene bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Musabeyli ilçesine bağlı köyde yapımı süren 26 köy evinin aralık sonu itibarıyla mülk sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Kilis'te kerpiç ev çöktü: 1 kişi yaralandı!

Kilis ilinin Musabeyli ilçesinde kerpiç evin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı...

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kilis'te 9 ayda 1.798 konut el değiştirdi!

TÜİK'in Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kaynaklı verilerine göre Eylül ayında Türkiye genelinde konut satışları arttı. Kilis'te 9 ayda 1.798 konut el değiştirdi.

Kilis Gözlüce köyünde tapular dağıtıldı!

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

Kilis Entegre Hastanesi'nde restorasyon başladı!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde ilçe entegre Hastane Binası’nda restorasyon çalışmaları başladı. Musabeyli Aile Sağlığı Merkezi binasının İlçe Devlet Hastanesi şartlarına getirilmesi amacı ile restorasyon çalışmaları başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro inşaatlarını kontrol için hizmet alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kahramanmaraş, Kilis ve Fethiye'deki bina inşaatlarının kontrolü için müşavirlik hizmeti alacak

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 11 kentte ölçüm yaptıracak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Kadastro modernizasyon projesi kapsamında 11 kentte harita ve kadastro bilgilerini güncelleyecek

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 4 kentte kadastro yaptıracak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu ve kadastro modernizasyon projesi (TKMP) kapsamında Divriği, Trabzon, Edirne ve Sivas'ta 1:5000 ölçekli sayısal renkli ortofoto üretim işi için ihale düzenledi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro, 300'er memur alacak!

20 bin 805 kadronun, kurumlara dağılımı belli oldu. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 300'er memur alacak

Azerbaycan'ın tapu ve kadastro ihalesini Türk şirketi Netcad kazandı!

Azerbaycan Emlak Komitesi tarafından düzenlenen Azerbaycan'ın tapu ve kadastro bilgi sistem ihalesini Türk şirketi olan Netcad kazandı

Kilis Musabeyli tapu dağıtımı Haberi

Kilis Musabeyli tapu dağıtımı

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Gözlüce köyünde 40 parsel taşınmazın tapuları vatandaşlara dağıtıldı.

3402 Sayılı Kadastro Kanunu uyarınca, orman dışına çıkarılan 40 parsel taşınmazın yasal ilanları yapılarak parselleri kesinleşip, tapu kütüğüne tescili yapıldı.


Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, tescil iş ve işlemleri tamamlanmaya devam ettikçe hak sahiplerine taşınmazların tapuları törenle teslim edilmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Daha önce törenle İlçemize bağlı Çınar Köyünde 360 Parsel taşınmazın teslimi yapılmıştı. Çınar Köyünün ardından Gözlüce Köyünde de tescili yapılan taşınmazlara ait 40 parsel taşınmazın hak sahiplerine dağıtımı 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında yapılmıştır” dedi.


Kaymakam Avcı, burada bir kez daha hak sahiplerine tapularını teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu kanun kapsamında bölgemiz genelinde bu durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilerek, bölgemizin gelişip kalkınması için var gücümüzle çalışılmaya...