30 / 04 / 2024

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.



Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı.

Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Beyaz, yapımı ve onarımı tamamlanan sosyal konutların ailelere teslim edilmeden önce son kez elden geçirildiğini ifade ederek, ”Kötü durumda bulunan evlere, akıtan çatılar yerine, yeni çatılar, ahşap olan pencerelerin yerine yeni plastik pencereler, fayans yapılmayan odalara, banyo ve lavabolara fayanslar, tavan düzeltmeleri, duvarlara boyalar, yarık olan dış cephelerin tekrar onarılması, ihata duvarları çevresine korkulukların yapılması, evlerin çevresine tretuvarların yapılması, her ev için odunluk yapılması, kanalizasyondaki ve elektrik tesisatındaki eksikliklerin giderilmesi gibi birçok onarımın yapıldı” dedi.

Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.



Hürriyet 


Geri Dön