29 / 04 / 2024

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Konutları teslim edildi!

 Oruçreis Kentsel Dönüşüm Konutları teslim edildi!

Türkiye'de 5 Ekim 2012 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenler 'den başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi 'nin Oruçreis Mahallesi'nde bulunan 2. etap konutları teslim edildi.




Esenler Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları, gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de katıldı. 

Türkiye'de 5 Ekim 2012 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenler'den başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Oruçreis Mahallesi'nde bulunan 2. etap konutları teslim edildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  ve Esenler Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura ile hak sahiplerine teslim töreni, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Törene; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, belediye başkan yardımcıları ve hak sahipleri ile yakınları katıldı. 



Son Saat


Geri Dön