17 / 05 / 2024

Kilis Musabeyli sosyal konut teslimiKilis Musabeyli sosyal konutlar teslim edildimi

Kilis Musabeyli sosyal konut teslimiKilis Musabeyli sosyal konutlar teslim edildimi

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Kilis'in Bozkaya köyünde depremzedeler için inşa edilen evlerin sene bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Musabeyli ilçesine bağlı köyde yapımı süren 26 köy evinin aralık sonu itibarıyla mülk sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

5 soruda TOKİ Kilis Sosyal Konut Projesi 2022! Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kilis konut projesi merakla araştırılıyor. Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak, konut  sayısı kaç olacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenilen TOKİ Kilis 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Kilis'te kerpiç ev çöktü: 1 kişi yaralandı!

Kilis ilinin Musabeyli ilçesinde kerpiç evin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı...

Kilis'te yapılan TOKİ yatırımları mecliste!

Kilis ilinde TOKİ sosyal konut yapımı ve 2003-2018 yılları arasında Bakanlığın gerçekleştirdiği yatırım projeler meclis gündemine taşındı..

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kilis Gözlüce köyünde tapular dağıtıldı!

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

Kilis Entegre Hastanesi'nde restorasyon başladı!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde ilçe entegre Hastane Binası’nda restorasyon çalışmaları başladı. Musabeyli Aile Sağlığı Merkezi binasının İlçe Devlet Hastanesi şartlarına getirilmesi amacı ile restorasyon çalışmaları başladı.

Kilis sosyal tesis binasının arsa tapusu teslim edildi!

Kilis Barosu Sosyal Tesis ve hizmet binası yapılmak amacıyla Türkiye Barolar Birliğince satın alınan arsanın tapusu, tamamlanan işlemlerin ardından,Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer Fazlıağaoğlu’na teslim edildi.

Kilis Sosyal Bilimler Lisesi inşaatı hızla devam ediyor!

Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'ın da hazır bulunduğu gezi ve incelemelerde inşaat alanını inceleyen Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'a talimatlarda bulundu...

Kilis Musabeyli sosyal konut teslimiKilis Musabeyli sosyal konutlar teslim edildimi Haberi

Kilis Musabeyli sosyal konut teslimiKilis Musabeyli sosyal konutlar teslim edildimi

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı.

Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Beyaz, yapımı ve onarımı tamamlanan sosyal konutların ailelere teslim edilmeden önce son kez elden geçirildiğini ifade ederek, ”Kötü durumda bulunan evlere, akıtan çatılar yerine, yeni çatılar, ahşap olan pencerelerin yerine yeni plastik pencereler, fayans yapılmayan odalara, banyo ve lavabolara fayanslar, tavan düzeltmeleri, duvarlara boyalar, yarık olan dış cephelerin tekrar onarılması, ihata duvarları çevresine korkulukların yapılması, evlerin çevresine tretuvarların yapılması, her ev için odunluk yapılması, kanalizasyondaki ve elektrik tesisatındaki eksikliklerin giderilmesi gibi birçok onarımın yapıldı” dedi.

Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine...