04 / 05 / 2024

Kilis Polatelide köy yolları yenileniyor

Kilis Polatelide köy yolları yenileniyor

Kilis’in Polateli ilçesinin köylerinin yolları, İl Özel İdaresi tarafından yapılıyor.İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Polateli ilçesine bağlı Karakıl - Çimenli, Yılanca ve Koçlar yolları vatandaşların ulaşımlarını rahat yapabilmeleri için bakım ve onar

Kilis Gözlüce köyünde tapular dağıtıldı!

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kilis Oylum Höyük'teki kazı çalışmaları başladı!

Boyutları itibariyle Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük höyükleri arasında yer alan Kilis Oylum Höyük'te Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle başlatılan kazı çalışmaları, 25'i teknik 60 kişilik ekibin katılımıyla yaklaşık iki ay sürecek.

Siirt Kilis Köyü'nde ev fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Siirt'in Kilis Köyü'nde konut fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Kilis'te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi!

Kilis’te 2014 yılında 132 binaya yapı ruhsatı verildi. TÜİK verilerine göre, Kilis’te 2014 yılı Ocak-Aralık ayları toplamında yapı ruhsatı verilen bina sayısının 132 olduğu bildirildi.

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Kilis Polatelide köy yolları yenileniyor Haberi

Kilis Polatelide köy yolları yenileniyor

Toplam 7 kilometrelik yolda özellikle toplulaştırma nedeniyle ağır tonajlı araç ve mevsim şartları sebebiyle bozulan her iki yolda çalışmalar bitirilerek sürücülerin rahat etmeleri sağlandığı...