11 / 05 / 2024

Kiliste arsalar indirimli mi

Kiliste arsalar indirimli mi

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

İstanbul'da bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul'da İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküleri ve Şehir Hatları vapurları ile özel halk otobüsleri Kurban Bayramı ' nda yüzde 50 indirimli hizmet verecek...

İstanbul'da bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli, İSPARK ücretsiz!

İBB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bayram boyunca ulaşım ücretleri yüzde 50 indirimli olacak, ayrıca İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın 4-5 Ekim'de ücretsiz hizmet verecek.

İstanbul'da Kurban Bayramın'da ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul'da İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküleri ve Şehir Hatları vapurları ile özel halk otobüsleri Kurban Bayramı ' nda yüzde 50 indirimli hizmet verecek...

Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Kurban Bayramı'nda şehiriçi ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi...

Kurban Bayramı’nda ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

1945 yılında belediye Atatürk Bulvarı'nın etrafındaki arsaları satacakmış!

Unkapanı'nda başlayarak Yenikapı'ya kadar uzanan Atatürk Bulvarı'nın tamamlanmasıyla İstanbul Belediyesi, Unkapanı'ndan Saraçhane'ye ve Aksaray'a kadar uzanan yolun sağ ve solunda kalan arsaları parçalara ayırarak satılığa çıkaracakmış.

1945 yılında Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Küçükyalı'da bahçeli bir villa 579 altın parasına, 22 bin liraya satılacakmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

İndirimli YHT biletleri saatler içinde tükendi!

Yüksek hızlı trenlerde satışa sunulan 35 liralık indirimli biletler satışa çıkar çıkmaz tükendi. 25 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla hizmete açılan İstanbul - Ankara YHT hattı, ilk bir hafta ücretsiz yolcu taşımıştı.

İBB Sarıyer'deki arsalarını satışa çıkardı!

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı.Sarıyer'deki arazinin muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 lira.

Büyükşehir, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali'de konut arsaları satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

Fikirtepe'deki arsaların yüzde 25'i kamuya verilecek!

FİKİRTEPE'deki arsaların % 25"i kamuya verilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının imar tadilatına göre, bu alanlar Maliye'ye terk edilerek park, kültür tesisi, spor alanları ve sağlık kompleksleri gibi sosyal yatırımlara açılacak...

Kiliste arsalar indirimli mi Haberi

Kiliste arsalar indirimli mi

“Kilis tarihi tam bilinmemekle beraber çok eski bir yerleşim alanı. Zeytinimizin burada ne zaman yetişme başladığına dair bir tarih yok. Kilis zeytinin kendine has kokusu ve yağı var. Ege bölgesi zeytinlerinden çok farklı olarak zeytinyağı verimi fazladır. Çok su istemez tamamen organiktir hiç gübre atılmaz.  Salamura olarak pek satılmaz yağlık olarak yetiştiği için evlerimizde salamura olarak da kullanabiliyoruz. 8 bin ton zeytinyağı üretimimiz var. Perakende olarak satışı fazla olmuyor. Genelde toptan bir şekilde İzmir Bölgesi’ne satılıyor.  Ama kendi yöremizde isteyenlere temin etme imkânımız var. Pekmezimiz buraya özgü kuru üzümden imal ediliyor. Kendine has bir mayası var. Kendi içine hiçbir zaman şeker almaz. Zahter sabahları kullandığımız bir kahvaltılıktır. Çok çeşitli baharatlar bir araya getirilir kavrulur. Sabahları kahvaltıda kullanırız. Cevizli sucuğumuz...