17 / 05 / 2024

kiliste inşaatı yarım kalan bina ne olacak

kiliste inşaatı yarım kalan bina ne olacak

Kilis’te, 1980’li yıllarda yapımına başlandığı tahmin edilen ve inşaatı yıllardır yarım kalan bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki insanları korkutuyor.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Yarım kalan Diamond of İstanbul projesi için bakanlık devreye girdi!

Hattat Grubu'nun 16 sene önce “Türkiye’nin Eyfel Kulesi” olarak tanıttığı ve inşaatı yarım kalan Maslak'taki gökdelenin inşaatı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi. 

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

Atatürk'ün mirası kurumların inşaatı yarım kaldı!

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Türk Dil Kurumu (TDK), Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) tek çatı altında toplayacak olan kompleksin inşaatı yarım kaldı.

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Yarım kalan inşaat projelerinin mağdurları ne yapmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Anlaşma yaptığımız müteahhit inşaatı yarım bıraktı. Anlaşmada 18 ay sonra bitirmezse hak sahiplerinin mağduriyetini karşılayacağı yazıyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz?' sorusunu yanıtladı.

İnşaat sözleşmesinin feshi durumunda ne yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Yeniden inşa ettirdiğimiz binada malikler arasındaki anlaşmazlık sebebiyle inşaat yarım kaldı.Mimara işin yarı ücretini peşin vermiştik ama kendisi ikinci yarıyı da istiyor. Buna hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

kiliste inşaatı yarım kalan bina ne olacak Haberi

kiliste inşaatı yarım kalan bina ne olacak

Kilis’te, 1980’li yıllarda yapımına başlandığı tahmin edilen ve inşaatı yıllardır yarım kalan bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki insanları korkutuyor.

Kilis’in Cumhuriyet Caddesi’nde pasajların bulunduğu alandaki vatandaşlar, inşaatı yarım kalan binanın çökme tehlikesi bulunduğunu belirterek inşaatın yıkılmasını istedi. 1980’li yıllarda inşaatına başlandığı tahmin edilen binada yıllardır çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, olumsuz hava koşullarının da etkisiyle binanın yıkılma endişesini yaşadıklarını kaydetti. Kilis’in en işlek caddesi olan Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan bu yapı kentin görüntüsünü bozduğunu ifade eden vatandaşlar, "Değişen ve gelişen Kilis’in görünümünü bozan kentin en işlek caddesindeki bu binanın yıkılması gerekiyor. Bu binanın yıkılma tehlikesi var. Bu yönde raporlar da var. Kilis’e günde çok sayıda yerli ve yabancı turist geliyor. Bu çirkin görüntü kentimize yakışmıyor. Tehlike saçan bu binanın sahipleri tarafından...