16 / 05 / 2024

Kilit Global

Kilit Global

Turizm sektörünün önde gelen üç önemli şirketi Kilit Global firması altında birleşti. Güç birliğinin Türkiye turizmi için özellikle Antalya için çok olumlu sonuç vermesi bekleniyor.

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Kilit tarafından kuruldu. 

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

3 önemli turizm şirketi Kilit Global markası altında birleşti!

Turizm sektörünün önde gelen üç önemli şirketi Kilit Global firması altında birleşti. Güç birliğinin Türkiye turizmi için özellikle Antalya için çok olumlu sonuç vermesi bekleniyor.

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kudat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var.

Global Yatırım'dan Van'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding (GYH) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı.

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi, Mahmut Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Barbaros Mehmet Sağdıç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3 Haziran'da!

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP),a Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, 3-4 Haziran'da Ankara'da...

Özak Global Holding’ten sosyal sorumlulukta eğitim ve sağlık atağı!

Özak Global Holding, Türkiye’nin iki önemli alanı eğitim ve sağlıkta kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına hız verdi. Diyarbakır’da bir lisede kütüphane kuran holding, aynı zamanda LÖSEV’e de destek verdi.

Gulf News, Global Connection ekinde Türkiye’ye yer verdi!

Gulf News, Global Connection ekiyle Türkiye’ye övgüler yağdırarak;Türk turizminin algısını tüm körfezde yükseltti. İngilizce yayımlanan Gulf News, her sayısında yaklaşık 550 bin okura ulaşıyor.

Global Liman, Creuers'teki payını yüzde 78'e yükseltmek için protokol imzaladı!

Global Liman, 'Barcelona'da payını artırıyor. Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07'ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı.

Global Liman 'Barcelona'da payını artırıyor!

Global Yatırım Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07' ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı...

Kilit Global Haberi

Kilit Global

Crystal Group. Tez Tour ve Biblio Globus aıasında uzun suredir devam eden ikili görüşmeler birleşmeyle sonuçlandı. Kilit Global markası altında birleşen 3 dev şirket 25 bin yatak kapasitesi ile turizm sektöründeki dengelen değiştir di. 1 milyon 200 bin turist hedefi ile çalışmalara başlayan Kilit Global in ilk hedefi Rusya pazarı. 


KALİTEMİZ ORTADA 

Birleşmenin detayları hakkında Huıriyet'e konuşan Crystal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit. "Grubu muzun yatak kapasitesi 25 bin. Bu da Türkiye'nin en buyuk yatak kapasitesi anlamına geliyor. Bünyemizdeki otellerin kalitesi ortada. Ayrıca Tez Tour ve Biblio Globus'un Rusya'daki etkinliği tartışılamaz seviyede. Bu tabloya bakıldığında bu birleşmenin Turk turizmindeki kazanımı üst seviyelere taşıyacağım soyleyebilirim" dedi. 


GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK 

Otellerle kontratlar yapılmaya başlandığını söyleyen Kilit, "Hedeflerimiz buyudu. Uçak gücümüzü birleştiriyoruz. Ayrıca özellikle Rusya'da tanıtım...