03 / 05 / 2024

Kilyos Sahili atık

Kilyos Sahili atık

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

Kilyos Sahili inşaat atıklarıyla doldu!

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi projesi!

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahilinde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Beykoz Belediyesi, Atık Getirme Merkezleri projesini hayata geçirdi!

Beykoz Belediyesi, ilçe geneline yerleştirilmeye başlanan Atık Getirme Merkezleri ile geri dönüşümde önemli bir adım daha attı. Yeni Atık Merkezleri’yle birlikte daha çevreci ve doğayla barışık bir atık yönetiminin sağlanması hedefleniyor.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi temel atma töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya'nın geleceğini kuran hizmetler şehrimizin tüm bölgelerinde olduğu gibi Karasu’muzla da buluşuyor" dedi

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli atılıyor. Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini yarın atıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhannetin Kocamaz Bozyazı'da incelemelerde bulundu. Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Kilyos Sahili atık Haberi

Kilyos Sahili atık

Yazın vatandaşların denize girdiği, güneşlendiği sahilde kapıdan boruya çuvaldan poşete kadar her türlü atık var. Sebebi henüz bilinmeyen ancak inşaat atığı olduğu görülen kirlilik sebebiyle kumsal da deniz de ileri düzeyde kirlenmiş durumda.


“BIRAKIN DENİZE GİRMEYİ İNSAN BAKMAYA BİLE İĞRENİYOR”


Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos’ta bulunan Sarıtepe Kampüsü’nün de bulunduğu sahilde spor yapan öğrenci Eyüp Şamil Çetinkaya, “Burası İstanbul’un temizliğini korumuş sayılı sahillerinden birisi. Burada daha önce denize de girdik. Ama şimdi denize girmeyi bırakın bakmaktan bile iğreniyor insan” diye konuştu. Bir inşaat firmasının kaçak yollarla denize boşaltım yaptığı yönünde duyumlar aldıklarını aktaran Çetinkaya “Bu çevre temizliği bir yana yasalara da aykırı bir işlem. Yapanların bulunup cezalandırılması gerekiyor. Bir an önce temizlenmesi gerekiyor” dedi.


“BİR HAFTADIR YOĞUN BİR KİRLİLİK VAR”


Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Bengüsu Baş...