15 / 05 / 2024

kimyacılar sitesi yangın

kimyacılar sitesi yangın

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. Boya imalatı yapılan bir fabrikada çıkan yangın, yaklaşık 4 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Aynı fabrikada 2012 yılının Ağustos ayında da yangın çıktığı öğrenildi.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

Erzurum Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor!

Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil olmalı!

Kentsel dönüşüm ve revize imar planına Toptancılar Sitesi’nin de dahil edilmesini talep eden Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, “Halimizin daha modern olması için bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nde icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Ankara 19. İcra Dairesi, Ankara Yenimahalle Hurdacılar Sitesi'nde bulunan 2 bin 910 metrekare fabrikayı satışa çıkardı. Yapı ruhsatı olmayan fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 784 bin 750 TL olarak belirlendi.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

kimyacılar sitesi yangın Haberi

kimyacılar sitesi yangın

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde boya imalatı yapılan bir fabrikada çıkan yangın, kontrol altına alındı. 


Sanayi sitesinde 33 bin metrekare alan üzerinde kurulu fabrikanın deposunda çıkan yangına, Kartal, Tuzla, Pendik, Maltepe, Kadıköy ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu ilçelerden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.


Yaklaşık 150 personel ve 40 itfaiye aracının katıldığı söndürme çalışmaları sırasında, görevliler yanan bölümün yakınındaki kimyasal maddeleri, iş makineleriyle dışarı çıkardı.


Deponun zeminine yayılan bir kimyasal maddenin itfaiyecilerin ayakkabılarına zarar vermesi üzerine ekipler, kauçuk ayakkabılarla söndürme çalışmalarına devam etti. 


Yaklaşık 4 saatlik müdahalenin ardından, yangın kontrol altına alındı.


Fabrikada maddi hasara neden olan yangını soğutma çalışmaları devam ediyor. 


Bu arada, aynı fabrikada 2012 yılının Ağustos ayında da yangın çıktığı...