17 / 05 / 2024

Kınalı Çanakkale Otoyolu

Kınalı Çanakkale Otoyolu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilen Kınalı - Çanakkale arasında yapılması planlanan Otoyol projesi ile ilgili 26 Mayıs tarihinde halkın görüşlerinin alınacağı katılım toplantısı düzenlenecek.

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Kınalı tarafından kuruldu.

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Küçükönal tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun maliyeti arttı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (KMO) Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesimlerinde toplam 2 milyar 186 milyon dolar tutarındaki ilave maliyet ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel kurla bu tutar 18.8 milyar Türk Lirası'na çıkıyor. 

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Kınalı Çanakkale Otoyolu Haberi

Kınalı Çanakkale Otoyolu


Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilen Kınalı- Çanakkale Otoyolu ile ilgili 26 Mayıs tarihinde halkın görüşlerinin alınacağı katılım toplantısı düzenlenecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Kınalı - Çanakkale arasında yapılması planlanan Otoyol projesine 30.03.2015 tarihli Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilmiş olup, planla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Otoyol Silivri Kınalı Cezaevi istikametinden başlayıp sırasıyla Çeltik, Çanta ve Gümüşyaka Mahalleleri arazilerinden geçerek Tekirdağ istikametinden devam edecektir.

TOPLANTI 26 MAYIS SALI GÜNÜ

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesine ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince 26/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi...