17 / 05 / 2024

Kınaş Beyza satış ofisi

Kınaş Beyza satış ofisi

Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde yer alan daireler 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kınaş Beyza iletişim, fiyat listesi ve ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kınaş Beyza daire fiyatları!

Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında daireler minimum 200 bin TL'den başlıyor maksimum ise 230 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde teslimler 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

Aksa Enerji, Ordu Kozbükü hidroelektrik santralini satışa çıkardı!

Aksa Enerji Üretim AŞ tarafından, şirketin bağlı ortaklıklarından İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Ordu ilindeki Kozbükü hidroelektrik santralinin satışına karar verildiği bildirildi.

Liv Büyükçekmece Evleri satış fiyatları!

Liv Büyükçekmece Evleri satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılı başında gerçekleşeceği proje 98 adet konuttan oluşuyor.

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Yakacık Tual Adalar satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar satış ofisi telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek projede adalar ve deniz manzarasına sahip konutlar yer alıyor.

Referans Kartal Towers'ta daireler Aralık 2015'te satışa çıkacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Referans Kartal Towers Aralık 2015'te satışa sunulacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Soğanlık AND Kartal satılık daire!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayında başlaması öngörülüyor. Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kınaş Beyza satış ofisi Haberi

Kınaş Beyza satış ofisi

Kınaş Yapı tarafından hayata geçirilen Kınaş Beyza Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Lokasyon olarak Kayseri'de konumlandırılan Kınaş Beyza Konutlarında sadece 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Toplamda 46 adet konuttan meydana gelen Kayseri Kınaş Beyza projesinde dairelerin alanları 173 metrekare olarak belirlendi. Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 200 bin TL'den başlıyor.




Kayseri Kınaş Beyza'da yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları, otopark, çocuk parkı, güvenlik ve fitness salonu gibi imkanlarda mevcut. Kınaş Beyza Kayseri fiyat listesi şöyle:


Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları:


Kınaş Beyza satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 200 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor. 


Kınaş Beyaz teslim...