02 / 05 / 2024

Kınaş İnşaat A Plus projesi

Kınaş İnşaat A Plus projesi

Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor...

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Asgari ücret cebe girmeden eridi! Açlık sınırı açıklandı

Yükselen enflasyon ile paralel ilerleyen hayat pahalılığı insanları korkutur boyuta geldi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'nun ocak ayı Açlık-Yoksulluk Araştırması’na göre, çekirdek ailenin açlık sınırı 9 bin 769 lira ile asgari ücreti çok geride bıraktı.

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Kınaş İnşaat A Plus projesi Haberi

Kınaş İnşaat A Plus projesi

Sektörde 29 yıllık tecrübeye sahip Kınaş İnşaat, Kayseri'deki başarılı projelerinin yanı sıra İstanbul'da da konut inşa ediyor.


Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor.


KAYSERİ'de konut sektörünün en önemli oyuncularındım biri olan Kınaş İnşaat, yenilikçi projeleriyle dikkat çekiyor. Müşterilerini dinleyerek onların talepleri doğrultusunda konutlar inşa eden Kınaş İnşaat, bugün kentte villalardan sosyal konutlara birçok farklı projeye imza atıyor. Ancak şirketin çalışmaları sadece kayseri ile sınırlı değil. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da yeni projelere start veren Kınaş İnşaat'ın İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, 4 ayrı lokasyonda inşaatı süren butik projeler vesilesiyle İstanbul pazarını tanımak istediklerini söylüyor. Hedeflerinin İstanbul...