07 / 05 / 2024

kınaş inşaat iş sağlığı ve güvenliği semineri

kınaş inşaat iş sağlığı ve güvenliği semineri

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Siirt'te 36.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

kınaş inşaat iş sağlığı ve güvenliği semineri Haberi

kınaş inşaat iş sağlığı ve güvenliği semineri

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

Seminer öncesinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Biz Kınaş yapı endüstrisi olarak her yıl inşaat sezonunun başlangıcında iş sağlığı ve güvenliği konulu seminer düzenliyoruz. İnşaatlarımızda çalışan ekiplerimizin iş sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemlidir. Her yıl inşaat sezonunun başında böyle bir program düzenleyip bu konuda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmaları, kendilerine daha çok dikkat etmeleri ve işlerini yaparken sağlıklarını ve güvenliklerini düşünerek hareket etmeleri bizim için çok önemlidir" dedi.

Kınaş ayrıca, "Biz şirket yönetim kurulu olarak bu konuda çok titiz davranıyoruz....