09 / 05 / 2024

Kınaş İnşaat Topkapı projesi

Kınaş İnşaat Topkapı projesi

Seyr-i İstanbul Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kınaş İnşaat tarafından planlanan Seyr-i İstanbul Topkapı konut projesinde 350 adet daire ve 150 adet ticari birim olacak...

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Irına İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Irına İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Iryna Güngör tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Adnan Köşker, inşaat mühendislerinin konuğu oldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği’nin kahvaltılı toplantısına katıldı.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Kınaş'ın Kayseri'deki konut yatırımları artacak!

Modern, fonksiyonel, güvenilir ve yenilikçi vizyonu ile Kayseri' de inşaat sektörünün öncü firması olan Kınaş, konut yatırımlarına hızla devam ediyor.

Topkapı Seyri İstanbul Rezidans!

Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinin inşaat çalışmaları Şubat 2016'da yapılacak lansmanla birlikte başlayacak. Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyri İstanbul Topkapı projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Kınaş İnşaat Topkapı projesi Haberi

Kınaş İnşaat Topkapı projesi


Seyr-i İstanbul konut projesi, Kınaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kınaş Seyr-i İstanbul projesi İstanbul Topkapı bölgesinde inşa edilecek.


Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Seyr-i İstanbul projesi 500 üniteden oluşuyor.


Seyr-i İstanbul Topkapı iletişim için 0532 231 18 18'i arayarak, proje hakkında bilgi alabilirsiniz. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 350 daire, 150 ticari birim olacak.


Topkapı Seyr-i İstanbul projesi, Zeytinburnu-Cevizlibağ metrobüs durağına yakın konumda, E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul projesinin Şubat 2016'da başlaması hedefleniyor.




Seyr-i İstanbul Topkapı iletişim

Tel: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Gülcihan...